Καλοκαιρινά αθλήματα για αδρεναλίνη στα ύψη

Τέσσερα από τα πιο δημοφιλή και θεματικά σπορ για τους λάτρεις της ταχύτητας, για όσους θέλουν να
νιώθουν την αδρεναλίνη στα ύψη ή απλά γι΄ αυτούςπου θέλουν να τα δοκιμάζουν όλα. Αφήνουμε την ψάθα και το παγωτό, μπαίνουμε στο νερό και...Θαλάσσιο σκι

Αφήνοντας τη σιγουριά της παραλίας και μπαίνοντας στο νερό, το θαλάσσιο σκι κλέβει την καρδιά μας. Αν και νεότερο από τα αθλήματα της θάλασσας γνωρίζει μεγάλη ανάπτυξη, καθώς μπορεί κάποιος να το απολαύσει σε πολλές οργανωμένες παραλίες της χώρας.
Ένα γρήγορο και θεαματικό σπορ με πολλές εναλλαγές και έντονο ενδιαφέρον. Σε μία ώρα θαλάσσιου σκι καταναλώνετε γύρω στις 450 kcal.

Συμβουλή : To σκι γίνεται κατά κύριο λόγο στην επιφάνεια της θάλασσας, με εξαίρεση κάποιες στιγμές που μπορεί να χρειαστεί και να κολυμπήσετε. Πριν το δοκιμάσετε σιγουρευτείτε ότι αν είστε στα ανοικτά δεν θα φοβηθείτε. Αν δεν μπορείτε να σταθείτε αφήστε το σκοινί, αλλιώς θα αναγκαστείτε να κάνετε σκι με την κοιλιά και αυτό δεν θα σας αρέσει καθόλου!

Σαμπρέλες και μπανάνα

Τα ρίνγκος και η μπανάνα είναι ότι για το λούνα παρκ το ταψί και η μπαλαρίνα.. Ή μάλλον ένας συνδυασμός αυτών των δύο. Δεμένα πίσω από ένα ταχύπλοο ακολουθούν την κατεύθυνσή του με ταχύτητα 20-25 κόμβων στρίβοντας απότομα, χτυπώντας πάνω στα κύματα προσπαθώντας να ξεφορτωθούν από πάνω τους εσάς και τους φίλους σας.Όποιος αντέξει περισσότερη ώρα απολαμβάνει το παιχνίδι. Οι υπόλοιποι που έπεσαν πιο γρήγορα περιμένουν να τους μαζέψουν.

Συμβουλή: Δεν χρειάζεται φόβος αλλά γερά μπράτσα και γερή καρδιά. Η αδρεναλίνη ανεβαίνει στα ύψη και κάθε φορά που πέφτεις νομίζεις ότι άντεχες λίγο ακόμη...

Τζετ σκι

Ένα από τα πιο θεαματικά σπορ στην παραλία, κυρίαρχο τα προηγούμενα χρόνια έχει χάσει μεγάλο μέρος της αίγλης του τώρα πια εξαιτίας των δυστυχημάτων που έχουν συμβεί στο παρελθόν. Το τζετ σκι έχει θέσεις για ένα έως τέσσερα άτομα και κυβισμό μέχρι 120 ΗΡ. Στους επίσημους αγώνες ο οδηγός πρέπει απαραίτητα να φοράει γάντια, προστατευτικά γυαλιά και κράνος, αδιάβροχη φόρμα με ειδικά προστατευτικά στις κνήμες και τους μηρούς και προστατευτικό γιλέκο για τον θώρακα.. Καμία σχέση δηλαδή με ό, τι συνηθίζεται στις παραλίες.

Γι' αυτό τον λόγο μία είναι η ...Συμβουλή: Ακολουθήστε ακριβώς τους κανόνες. Απαραίτητο δίπλωμα χειριστή και απόσταση τουλάχιστον 200 μ μακριά από την ακτή.

Αλεξίπτωτο

Το μοναδικό σπορ που ξεκινάει από τη θάλασσα και καταλήγει στον ουρανό. Δεμένο πίσω από ένα ταχύπλοο το αλεξίπτωτο, δεμένοι και εσείς από το αλεξίπτωτο έχετε μια καταπληκτική ευκαιρία να δείτε την παραλία αλλά και την γύρω περιοχή από ψηλά.. Αλεξίπτωτο μπορούν να κάνουν ένα ή δύο άτομα, με το δεύτερο να είναι πιο διασκεδαστικό εξαιτίας των εμπειριών της πτήσης που μοιράζεσαι την ίδια στιγμή με τον φίλο σου.

Συμβουλή: Σιγουρευτείτε ότι δεν φοβάστε. Όσοι έχουν υψοφοβία ας μην το δοκιμάσουν εκτός κι αν αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να ξεπεράσουν το πρόβλημά τους.Share:

Translate

Αρχειο: piperatos.gr


Έξυπνα κόλπα για να καθαρίσετε το αυτοκίνητό σας ανέξοδα

Τα 10 μέρη που πρέπει να επισκεφτεί ένας εργένης!

Η μέρα μεγαλώνει ξαφνικά και οι επιστήμονες δεν ξερουν το λόγο

Πως θα είναι ο κόσμος το 2060 σύμφωνα με τον Νεύτωνα

Διαδικτυακές απάτες: Τι πρέπει να προσέξετε για να τις αποφύγετε

Σοκαριστικές εικόνες: Ευκαιρία για κόντρες οι άδειοι δρόμοι λόγω Αυγούστου (video)

Λαπτοπ: Τα 3 λάθη που θα το καταστρέφουν

Χρονοταξιδιώτες προειδοποιούν για χάος στη Γη και πόλεμο με εξωγήινους

Δε θα χωράμε στον πλανήτη Γη το 2100

Ο παγκόσμιος πληθυσμός αναμένεται να φτάσει στα 14 δισ.Η συμβατική σοφία στο περιβαλλοντικό κίνημα