Προκαλούν οι Τούρκοι: Η Ελλάδα εγκαθίσταται στα χωρικά μας ύδατα

Καμία επαφή με την πραγματικότητα φαίνεται να μην οι Τούρκοι, καθώς πλέον και οι εφημερίδες της αντιπολίτευσης ονειρεύονται τα ελληνικά νησιά, τονίζοντας πως είναι δικά τους!

Κάπως έτσι, η εφημερίδα «Σοζτζού», ούτε λίγο, ούτε πολύ ανέφερε πως η Ψέριμος είναι… τουρκική! Σε δημοσίευμα της με τίτλο «ο Έλληνας πάλι στο δρόμο της πρόκλησης», αναφέρεται στη «συγκέντρωση ελληνικών στρατευμάτων στην Ψέριμο κατά παράβαση της Συνθήκης της Λωζάννης», ενώ αναφέρεται στην απόφαση να φτιαχτεί σχολείο κάνοντας λόγο για εγκατάσταση των Ελλήνων στο νησί!

«Μια νέα πρόκληση πραγματοποιείται στην Ψέριμο, η οποία απέχει μόλις 8 χιλιόμετρα από τις τουρκικές ακτές της Αλικαρνασσού, όπου η Αθήνα έχει εγκαταστήσει στρατιωτικά στρατεύματα, παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία δήλωση ότι μεταβιβάστηκε στην Ελλάδα στις συμφωνίες της Λωζάνης του 1923 και των Παρισίων του 1947. Αυτή τη φορά η Ελλάδα άρχισε να εργάζεται για να ανοίξει ένα σχολείο στο νησί. Αναφέρθηκε ότι με πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο βουλευτής Δωδεκανήσου Μάνος Κόνσολας προς το Υπουργείο Παιδείας και Εσωτερικών προσπάθησε μαζί με αύξηση του πληθυσμού να επαναλειτουργήσει το μοναδικό σχολείο του νησιού, το οποίο έκλεισε πριν από 13 χρόνια, και έλαβε θετική απάντηση από την κυβέρνηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη», αναφέρει το πέρα για πέρα προκλητικό δημοσίευμα.Share:

Translate

Αρχειο: piperatos.gr


Έξυπνα κόλπα για να καθαρίσετε το αυτοκίνητό σας ανέξοδα

Τα 10 μέρη που πρέπει να επισκεφτεί ένας εργένης!

Η μέρα μεγαλώνει ξαφνικά και οι επιστήμονες δεν ξερουν το λόγο

Πως θα είναι ο κόσμος το 2060 σύμφωνα με τον Νεύτωνα

Διαδικτυακές απάτες: Τι πρέπει να προσέξετε για να τις αποφύγετε

Σοκαριστικές εικόνες: Ευκαιρία για κόντρες οι άδειοι δρόμοι λόγω Αυγούστου (video)

Λαπτοπ: Τα 3 λάθη που θα το καταστρέφουν

Χρονοταξιδιώτες προειδοποιούν για χάος στη Γη και πόλεμο με εξωγήινους

Δε θα χωράμε στον πλανήτη Γη το 2100

Ο παγκόσμιος πληθυσμός αναμένεται να φτάσει στα 14 δισ.Η συμβατική σοφία στο περιβαλλοντικό κίνημα