Οι δέκα βασικότερες γυναικείες φράσεις παγίδα!

Μπορεί να έχει πάρει το γλυκό και αθώο της ύφος
όταν θα πει κάτι από τα παρακάτω…αλλά να είσαι 100% σίγουρος ότι κάθε άλλο παρά γλυκό και αθώο δεν είναι και
αυτό που πραγματικά εννοεί εκείνη την ώρα όταν θα πει κάτι από τα παρακάτω.





1. ΚΑΛΑ. Η λέξη που χρησιμοποιούν οι γυναίκες για να κλείσουν μια συζήτηση όταν έχουν δίκιο, το καλύτερο που έχεις να κάνεις για να γλιτώσεις από τη γκρίνια που ετοιμάζεται να ξεκινήσει, είναι να σωπάσεις.

2. 5 ΛΕΠΤΑ. Αν είναι σε φάση που ετοιμάζεται για έξοδο, στη πραγματικότητα θα χρειαστεί να περιμένεις μισή ώρα. Σημαίνει όμως 5 αληθινά λεπτά, και μονάχα 5, αν σου τα έδωσε προτού βγείτε ή κάνετε οτιδήποτε άλλο μαζί, για να δεις το ματς ή να παίξεις στον υπολογιστή.

3. ΤΙΠΟΤΑ. Η ηρεμία πριν την καταιγίδα. Θέλει να πει κάτι και πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός. Οι συζητήσεις που ξεκινούν με το τίποτα συχνά τελειώνουν με ΚΑΛΑ (βλέπε 1)

4. ΩΡΑΙΑ, ΑΝΤΕ ΚΑΝ’ ΤΟ. Πρόκειται για πρόκληση και όχι για παρότρυνση. Μην το κάνεις.

5. Ααααααχ…(ΑΝΑΣΤΕΝΑΓΜΟΣ). Είναι σαν λέξη που συνήθως οι άνδρες κατανοούν λάθος. Ένας μεγάλος αναστεναγμός σημαίνει ότι πιστεύει ότι είσαι ηλίθιος και αναρωτιέται γιατί χάνει χρόνο και συζητάει μαζί σου για… ΤΙΠΟΤΑ (βλέπε 3).

6. OK. Μια απ’ τις πιο επικίνδυνες λέξεις που μπορεί να πει μια γυναίκα σ’ έναν άνδρα. Σημαίνει πως θέλει να σκεφτεί πώς και πότε θα το πληρώσεις. Άλλες πάλι φορές το ΟΚ της σημαίνει ότι έχει ήδη φτάσει στο αμήν και απορεί γιατί κάθεται και ασχολείται ακόμα μαζί σου. Αν δεν σώσεις γρήγορα τη κατάσταση μετά το ΟΚ, να ξέρεις ότι είναι η τελευταία φορά που τη βλέπεις.

7. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Μια γυναίκα σε ευχαριστεί, μην αναρωτιέσαι τι μπορεί να κρύβει αυτό και μην λιποθυμήσεις. Όχι μην πανικοβάλλεσαι, θέλει απλώς να σε ευχαριστήσει (εκτός κι αν σου πει «ευχαριστώ πολύ» που τις περισσότερες φορές είναι καθαρά ειρωνικό).

8. ΟΠΩΣ ΘΕΣ. Είναι ένας τρόπος για μια γυναίκα να σου πει ‘’άντε στη μαμά σου αγόρι μου’’.. (Συνδέεται άμεσα με το ΟΚ, βλέπε 6.)

9. ΑΣΤΟ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ. Άλλη μια επικίνδυνη φράση. Σημαίνει πως μια γυναίκα ζήτησε κατ’ επανάληψιν από έναν άνδρα να κάνει κάτι ,που τελικά τώρα το κάνει εκείνη. Ο άντρας θα ρωτήσει « συμβαίνει κάτι ; », και η απάντηση που θα λάβει είναι.. βλέπε 3.

10. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ; Προσοχή, δεν είναι μια απλή ερώτηση… Να θυμάσαι πάντα πως κάθε φορά που μια γυναίκα σε ρώτα ‘ποιά είναι αυτή’, θα ήθελε στην πραγματικότητα να σε ρωτήσει : ‘’Ποιό είναι αυτό το ξέκωλο, και από που την ξέρεις;’’ 







Share:

Translate

Αρχειο: piperatos.gr


Έξυπνα κόλπα για να καθαρίσετε το αυτοκίνητό σας ανέξοδα

Τα 10 μέρη που πρέπει να επισκεφτεί ένας εργένης!

Η μέρα μεγαλώνει ξαφνικά και οι επιστήμονες δεν ξερουν το λόγο

Πως θα είναι ο κόσμος το 2060 σύμφωνα με τον Νεύτωνα

Διαδικτυακές απάτες: Τι πρέπει να προσέξετε για να τις αποφύγετε

Σοκαριστικές εικόνες: Ευκαιρία για κόντρες οι άδειοι δρόμοι λόγω Αυγούστου (video)

Λαπτοπ: Τα 3 λάθη που θα το καταστρέφουν

Χρονοταξιδιώτες προειδοποιούν για χάος στη Γη και πόλεμο με εξωγήινους

Δε θα χωράμε στον πλανήτη Γη το 2100

Ο παγκόσμιος πληθυσμός αναμένεται να φτάσει στα 14 δισ.Η συμβατική σοφία στο περιβαλλοντικό κίνημα