Ζευγάρι κάνει σεξ 9 φορές τη μέρα και βγάζει 6.000 ευρώ

Το 2018 μια έρευνα που έγινε στην Αμερική έδειξε ότι το μέσο ζευγάρι κάνει σεξ 9 φορές το μήνα… Αριθμός που για τον 23χρονο Tyler Thompson και την 19χρονη Erin Sanaghan αποτελεί… καθημερινότητα. Ναι καλά διαβάσατε. Εννιά φορές την ημέρα. ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.

Όχι δεν τρελάθηκαν. Ούτε τους έχει χτυπήσει το πάθος σε βαθμό που είναι ασυγκράτητοι. Το κάνουν προκειμένου να βγάλουν χρήματα. Κι αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα, μάλλον δεν τα έχουν πάει και άσχημα, αφού βγάζουν 6.000 ευρώ τον μήνα!

Η σχέση τους μετρά τρία χρόνια, ωστόσο δεν μπορούν να πάρουν τα χέρια τους ο ένας από τον άλλο. Και δεν κρατούν το πάθος τους μόνο στην κλειστή πόρτα της κρεβατοκάμαρά τους, αλλά το μοιράζονται και με σχεδόν 15.000 συνδρομητές που πληρώνουν το OnlyFans για να τους βλέπουν να κάνουν σεξ.

Ήθελαν να αυξήσουν το εισόδημά τους

Η 19χρονη το πρωί φροντίζει ενήλικες με αυτισμό και ο 23χρονος είναι χτίστης. Οι σκέψεις τους να αυξήσουν το εισόδημά τους δεν πήγαινε στην online μετάδοση των συνευρέσεών τους.

Μέχρι τη στιγμή που άκουσαν άλλους να λένε πόσα βγάζουν στην συγκεκριμένη συνδρομητική υπηρεσία, που έχει κατά βάση ερωτικό περιεχόμενο. Αρχικά ήλπιζαν σε ετήσια έσοδα της τάξης των 600 ευρώ. Όταν όμως είδαν ότι έβγαζαν 10πλάσιο ποσό -περίπου 6.000 ευρώ- αποφάσισαν να το συνεχίσουν.

«Εκπλαγήκαμε όταν είδαμε σε πόσους ανθρώπους αρέσαμε. Απλά τους αρέσει να μας βλέπουν σε πιο προσωπικές στιγμές» είπε η Thompson σε συνέντευξή της στο SWNS, την οποία αναμεταδίδει η New York Post.

Η «διεστραμμένη ψυχαγωγία ενηλίκων»
Και μπορεί αυτοί να διασκεδάζουν και ταυτόχρονα να κερδίζουν πολλά, δεν συνέβη όμως το ίδιο και όταν οι οικογένειές τους έμαθαν τη στροφή τους στη «διεστραμμένη ψυχαγωγία ενηλίκων», όπως αποκάλεσαν το OnlyFans.

«Ο πατέρας μου δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος, αλλά η μαμά μου μετά από λίγο καιρό συνήλθε. Είπε ότι δεν πειράζει αρκεί να περνάμε καλά, πράγμα που κάνουμε» είπε η Sanaghan.''Share:

Translate

Αρχειο: piperatos.gr


Έξυπνα κόλπα για να καθαρίσετε το αυτοκίνητό σας ανέξοδα

Τα 10 μέρη που πρέπει να επισκεφτεί ένας εργένης!

Η μέρα μεγαλώνει ξαφνικά και οι επιστήμονες δεν ξερουν το λόγο

Πως θα είναι ο κόσμος το 2060 σύμφωνα με τον Νεύτωνα

Διαδικτυακές απάτες: Τι πρέπει να προσέξετε για να τις αποφύγετε

Σοκαριστικές εικόνες: Ευκαιρία για κόντρες οι άδειοι δρόμοι λόγω Αυγούστου (video)

Λαπτοπ: Τα 3 λάθη που θα το καταστρέφουν

Χρονοταξιδιώτες προειδοποιούν για χάος στη Γη και πόλεμο με εξωγήινους

Δε θα χωράμε στον πλανήτη Γη το 2100

Ο παγκόσμιος πληθυσμός αναμένεται να φτάσει στα 14 δισ.Η συμβατική σοφία στο περιβαλλοντικό κίνημα