Χρονοταξιδιώτες προειδοποιούν για χάος στη Γη και πόλεμο με εξωγήινους

Ζοφερό είναι το μέλλον μας εδώ στη Γη, αν πιστέψουμε όσα μάς λένε οι… απόγονοί μας που ισχυρίζονται ότι έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν στον χρόνο και ότι ήρθαν να μας, επισκεφθούν για να μας προειδοποιήσουν για τα δεινά που μας περιμένουν.Μαύρο σκοτάδι, έλλειψη ενέργειας, τσουνάμι, δραματική μείωση του πληθυσμού, ακόμη και… διαπλανητική σύρραξη είναι λίγα από όσα υποστηρίζουν ότι συνέβησαν στο «δικό τους» παρελθόν!



Η εφαρμογή TikTok είναι αυτή που προτιμούν οι αυτοαποκαλούμενοι «χρονοταξιδιώτες» για να περάσουν τα μηνύματά τους. Κάποιοι, μάλιστα, τα συνοδεύουν με βίντεο ή φωτογραφίες που υποτίθεται ότι περιέχουν εικόνες από το «δικό μας» μέλλον, που γι’ αυτούς υποτίθεται πως είναι πολύ πίσω χρονικά και μάλιστα δίνουν συγκεκριμένες χρονολογίες, ακόμη και ημερομηνίες, για όσα θα συμβούν.

Μπλακάουτ και «Τρόμος»
Από τις πιο εφιαλτικές προειδοποιήσεις είναι αυτή ενός «χρονοταξιδιώτη» ο οποίος διατείνεται ότι προέρχεται από το 3036 και υπογράφει με ακατανόητο όνομα, γραμμένο σε ένα μείγμα ελληνικού, λατινικού και κυριλλικού αλφαβήτου. Οπως ισχυρίζεται, τον Δεκέμβριο του 2052 θα συμβεί ένα ολοκληρωτικό μπλακάουτ που θα αφήσει την ανθρωπότητα χωρίς ενέργεια επί πέντε ολόκληρα χρόνια! Στο διάστημα αυτό, που στην εποχή του ονομάστηκε «Τρόμος», ο πληθυσμός του πλανήτη θα μειωθεί στα 2 δισεκατομμύρια από τα περίπου 8 δισ. που είναι σήμερα.

«Ζείτε τις τελευταίες ημέρες ελευθερίας. Τα παιδιά σας δεν θα τις ζήσουν» προειδοποιεί. Θα περάσουν 20 χρόνια ώσπου να αποκατασταθούν οι πηγές ενέργειας με ανεμογεννήτριες, φωτοβολταϊκά και ηλιακά πάνελ και μόνο όσοι ασχολούνται με αυτά θα έχουν δουλειά. Αλλά έως τότε θα επικρατεί το απόλυτο χάος με επαναστάσεις, δράση συμμοριών και άλλα παρεμφερή που θα θυμίζουν… Mad Max! Τα μεγάλα ζώα θα εξαφανιστούν και οι σκύλοι, οι γάτες και οι σκίουροι θα θεωρούνται «εξωτικά»!

Oυράνιες πυραμίδες
Ενας άλλος ταξιδιώτης του χρόνου, που υπογράφει ως @timetraveler2582, όπως είναι και το έτος προέλευσής του, ισχυρίζεται ότι η… ανεμελιά μας θα τελειώσει μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια.

Οπως υποστηρίζει, στις 12 τα μεσάνυχτα της 6ης Ιουνίου του 2026 (κάτι σαν… 666 θυμίζει), η Γη θα βυθιστεί στο σκοτάδι για τρία μερόνυχτα. Δεν εξηγεί για ποιον λόγο θα συμβεί αυτό, ούτε δίνει κάποιο αποδεικτικό στοιχείο, ωστόσο προειδοποιεί: «Θα έρθει φως από πυραμίδες στον ουρανό! Μην το κοιτάξετε, μη σηκώσετε το κεφάλι ψηλά. Μείνετε στα σπίτια σας και μη χρησιμοποιήσετε άλλου είδους φωτισμό εκτός από κεριά»!

Eπίθεση… Nirons
Από το έτος 2491 ισχυρίζεται ότι μας ήρθε ο «χρονοταξιδιώτης» με το όνομα «futuretimetraveller», για να μας προειδοποιήσει ότι οι Αμερικανοί θα τα κάνουν… μούσκεμα όταν θα επιτεθούν σε μια φυλή εξωγήινων που ονομάζονται Nirons και θα έρθουν στη Γη με φιλικές προθέσεις, αλλά δεν θα διστάσουν να αντιδράσουν, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει μια αλυσίδα πολέμων στο Διάστημα και μάλιστα σε πολλές… διαστάσεις! Κι αυτό θα συμβεί πολύ σύντομα στις 24 Μαΐου του 2022.

«Αυτοί που ονομάζετε εσείς εξωγήινοι θα κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στη Γη τον επόμενο χρόνο. Η ακριβής ημερομηνία που θα τους δούμε για πρώτη φορά είναι η 24η Μαΐου 2022… Εχουν ύψος περίπου 2,30 μέτρα, μακρύ σχήμα κρανίου, σκούρο γκρι χρώμα και παραμορφωμένη εμφάνιση. Δεν έρχονται με εχθρικές διαθέσεις, αλλά είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι όταν προκληθούν» αναφέρει στο βίντεο που ανάρτησε στο TikTok, χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες.

Καταστροφή από αστεροειδή
Φρίκη προκαλεί ο ισχυρισμός ενός άλλου υποτιθέμενου χρονοταξιδιώτη ότι ένας γιγάντιος αστεροειδής θα συγκρουστεί με τον πλανήτη μας στο -ευτυχώς πολύ μακρινό!- 2788 και συγκεκριμένα στις 6 Ιουλίου! Μας… καθησυχάζει, βέβαια, υποστηρίζοντας ότι θα έχουμε ήδη εποικήσει τον Αρη, τη Σελήνη και πολλούς άλλους πλανήτες…

Ο time traveller υποστηρίζει ότι και ο ίδιος ζει σε έναν από τους μικρότερους πλανήτες όπου κατοικούν (στον καιρό του) πρώην γήινοι και λέγεται Vadho. Ισχυρίζεται ότι ταξίδεψε στο παρελθόν με μια χρονομηχανή που κατασκεύασε η εταιρία Aura στην οποία εργάζεται. Βέβαια, τα μπερδεύει λίγο, καθώς προαναγγέλλει το τέλος της Γης για το 2788, ενώ ο ίδιος υποτίθεται ότι ήρθε από το… 2485!

«Και πώς ξέρεις ότι θα καταστραφεί η Γη; Αυτό θα συμβεί στο μέλλον για σένα, όχι στο παρελθόν» τον ρωτά ένας χρήστης χωρίς να πάρει απάντηση!

Αποκάλυψη στον Ατλαντικό
Πάνω από 1.200.000 followers έχει ένας χρήστης του TikTok με το όνομα «That One Time Traveler», που ισχυρίζεται ότι γύρισε στα χρόνια μας από το 2485 για να μας ενημερώσει ότι πολύ πολύ σύντομα, στις 7 Οκτωβρίου, κάτι φανταστικό θα συμβεί.

«Θυμηθείτε την ημερομηνία: 7 Οκτωβρίου του 2021, κάτι φανταστικό θα βρεθεί στον Ατλαντικό Ωκεανό. Μια ανακάλυψη που θα αλλάξει τα νερά για πάντα, αλλά θα αλλάξει και την ανθρώπινη ζωή» υποστηρίζει στο ποστ που ανέβασε στις 28 Μαρτίου, χωρίς να εξηγεί αν αυτό που θα συμβεί είναι -ίσως- η ανακάλυψη της αρχαίας Ατλαντίδας!

Σούπερ ήρωες και τσουνάμι
Οπαδός των κόμικς της DC και της Marvel πρέπει να είναι ένας άλλος «χρονοταξιδιώτης», ο οποίος υπογράφει ως timevoyager_ και υποστηρίζει ότι έρχεται από το έτος 2582, καθώς στο βίντεο που ανάρτησε ισχυρίζεται ότι «στις 6 Δεκεμβρίου του 2021, οκτώ άνθρωποι θα αποκτήσουν σούπερ δυνάμεις»!

Οπως λέει, θα αποκτήσουν απίστευτη δύναμη, τηλεκίνηση, ικανότητα να διαβάζουν τη σκέψη και ιδιαίτερα ανεπτυγμένη νοημοσύνη! Ομως, προσθέτει ότι «οι υπερφυσικές τους δυνατότητες θα κρατηθούν μυστικές έως τις αρχές του 2022», χωρίς να εξηγεί για ποιον λόγο και τι θα τις κάνει να αποκαλυφθούν.

Ο ίδιος χρήστης του TikTok ανέβασε ακόμη ένα βίντεο που δείχνει έναν δύτη σε μεγάλο βάθος και συστήνει να θυμηθούμε την ημερομηνία «20 Αυγούστου 2021» (δηλαδή, σε λιγότερο από έναν μήνα) για να αποδειχθεί ότι στ’ αλήθεια γύρισε από το μέλλον! Τότε, λέει, «οι επιστήμονες θα ανακαλύψουν το μεγαλύτερο πλάσμα που υπήρξε ποτέ»!

Παράλληλα, προειδοποιεί για τεράστιες πυρκαγιές που θα ξεσπάσουν στο τέλος του φετινού καλοκαιριού στις ΗΠΑ και θα «πνίξουν» στον καπνό τις πολιτείες Αριζόνα και Νεβάδα, αλλά και για ένα τεράστιο τσουνάμι που θα χτυπήσει την ανατολική ακτή των ΗΠΑ στις 14 Οκτωβρίου του 2022!

Ερημη η Βαλένθια το 2027
Ενας άλλος χρήστης του TikTok που υπογράφει ως @unicosobreviviente αποκαλύπτει ότι τον λένε Χαβιέ και ότι ταξίδεψε στο παρόν τον περασμένο Φεβρουάριο από το πολύ κοντινό μας 2027, για να μας δείξει τι θα συμβεί εκείνη τη χρονιά. Στο πραγματικά ανατριχιαστικό βίντεο που ανέβασε περιοδεύει στους δρόμους και στα εμπορικά κέντρα, ακόμη και σε ένα πολεμικό καταφύγιο της ισπανικής πόλης Βαλένθια, όπου πραγματικά δεν συναντά ίχνος ζωής και είναι πραγματικά απορίας άξιο πώς δεν βρήκε ούτε έναν άνθρωπο ή ζώο.

«Είμαι ο τελευταίος επιζών» γράφει στα ισπανικά, προκαλώντας δέος καθώς στο βίντεο που έχει 7.000.000 likes αφήνει να εννοηθεί ότι η ανθρωπότητα έχει πάψει να υπάρχει!


Share:

Translate

Αρχειο: piperatos.gr


Έξυπνα κόλπα για να καθαρίσετε το αυτοκίνητό σας ανέξοδα

Τα 10 μέρη που πρέπει να επισκεφτεί ένας εργένης!

Η μέρα μεγαλώνει ξαφνικά και οι επιστήμονες δεν ξερουν το λόγο

Πως θα είναι ο κόσμος το 2060 σύμφωνα με τον Νεύτωνα

Διαδικτυακές απάτες: Τι πρέπει να προσέξετε για να τις αποφύγετε

Σοκαριστικές εικόνες: Ευκαιρία για κόντρες οι άδειοι δρόμοι λόγω Αυγούστου (video)

Λαπτοπ: Τα 3 λάθη που θα το καταστρέφουν

Χρονοταξιδιώτες προειδοποιούν για χάος στη Γη και πόλεμο με εξωγήινους

Δε θα χωράμε στον πλανήτη Γη το 2100

Ο παγκόσμιος πληθυσμός αναμένεται να φτάσει στα 14 δισ.Η συμβατική σοφία στο περιβαλλοντικό κίνημα