Πνιγμός 28χρονου στην πισίνα

Ανατριχιάζει ο πνιγμός ενός 28χρονου άνδρα σε πισίνα γνωστού ξενοδοχείου στην πόλη της Καλαμπάκας. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει υπάρξει καμία σχετική ανακοίνωση για τις πραγματικές συνθήκες θανάτου του.


Τα οικεία του πρόσωπα αναζητούν την αλήθεια και τα οποία είναι έτοιμα να κινήσουν όλες τις νόμιμες διαδικασίες για την δικαίωση του αγαπημένου τους προσώπου, καθώς όπως υποστηρίζουν στο ξενοδοχείο δεν υπήρχε εκείνη την ώρα ναυαγοσώστης, όπως προβλέπεται.


Το περιστατικό συνέβη στις 3 Ιουνίου κι όταν ο 28χρονος επισκέφτηκε την ξενοδοχειακή μονάδα, προκειμένου να απολαύσει το μπάνιο του στην πισίνα. Ο ίδιος φαίνεται πως είχε επικοινωνήσει λίγες ημέρες νωρίτερα μέσω μηνυμάτων με τον ξενοδόχο, ώστε να τον ρωτήσει για τον αν έχει ανοίξει η πισίνα για το κοινό, όπως γινόταν και τις προηγούμενες χρονιές.


Ο ίδιος λίγες ημέρες αργότερα επισκέφτηκε τον χώρο, μόνο που δεν ήξερε πως ήταν για τελευταία φορά, αφού αυτή την βουτιά που ήθελε τόσο πολύ να ευχαριστηθεί στην πισίνα, την πλήρωσε τελικά με την ζωή του.

 

Το νεαρό άνδρα άγνωστο πως, εντόπισε νεκρό ο ξενοδόχος, ο οποίος τον έβγαλε από το νερό και προσπάθησε να τον επαναφέρει μάταια στην ζωή. Ο ίδιος κάλεσε μάλιστα την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.


Όπως αναφέρεται στο ξενοδοχειακό συγκρότημα υπάρχει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, το οποίο έχει καταγράψει τα τελευταία μαρτυρικά λεπτά της ζωής του νεαρού άνδρα. Από την στιγμή που μπαίνει στο ξενοδοχείο μέχρι και την ώρα που φαίνεται να παλεύει να κρατηθεί στη ζωή. Το υλικό αυτό έχει παραδοθεί στις αστυνομικές αρχές που περιμένουν και τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής για να ολοκληρώσουν τον φάκελο της δικογραφίας, προκειμένου να ελεγχθεί αν και κατά πόσο υπάρχουν ευθύνες για τον θάνατο του 28χρονου.


Μέχρι στιγμής το μόνο που έχουν στην κατοχή τους είναι το πιστοποιητικό θανάτου, το οποίο αναγράφει «Πνιγμός εντός ύδατος – εργαστηριακή διερεύνηση» χωρίς καμία άλλη λεπτομέρεια. Ως ώρα θανάτου αναγράφεται η 13:00 την ώρα που στο κινητό τηλέφωνο του 28χρονου βρέθηκε φωτογραφία του χώρου τραβηγμένη από τον ίδιο στις 13:04. Τα ερωτηματικά γύρω από την υπόθεση εξακολουθούν να παραμένουν αναπάντητα σύμφωνα με τους δικούς του ανθρώπους, οι οποίοι εδώ και ενάμιση μήνα πενθούν τον χαμό του αναζητώντας ένα φως στο σκοτάδι.


Για τον λόγο αυτό δεν σκοπεύουν όπως λένε να αφήσουν την υπόθεση στην τύχη τους κι αυτό γιατί θεωρούν πως στο βιντεοσκοπημένο υλικό από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του ξενοδοχείου υπάρχει η λύση του μυστηρίου.
Share:

Translate

Αρχειο: piperatos.gr


Έξυπνα κόλπα για να καθαρίσετε το αυτοκίνητό σας ανέξοδα

Τα 10 μέρη που πρέπει να επισκεφτεί ένας εργένης!

Η μέρα μεγαλώνει ξαφνικά και οι επιστήμονες δεν ξερουν το λόγο

Πως θα είναι ο κόσμος το 2060 σύμφωνα με τον Νεύτωνα

Διαδικτυακές απάτες: Τι πρέπει να προσέξετε για να τις αποφύγετε

Σοκαριστικές εικόνες: Ευκαιρία για κόντρες οι άδειοι δρόμοι λόγω Αυγούστου (video)

Λαπτοπ: Τα 3 λάθη που θα το καταστρέφουν

Χρονοταξιδιώτες προειδοποιούν για χάος στη Γη και πόλεμο με εξωγήινους

Δε θα χωράμε στον πλανήτη Γη το 2100

Ο παγκόσμιος πληθυσμός αναμένεται να φτάσει στα 14 δισ.Η συμβατική σοφία στο περιβαλλοντικό κίνημα