Στα όρια της παράνοιας ο Γεωργιάδης, εκβιάζει μέχρι και το κοινοβούλιο!

Σε ωμό εκβιασμό κατέφυγε στη Βουλή ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης λέγοντας ότι δεν θα προχωρήσει σε λύση για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας αν δεν ψηφίσουν το νομοσχέδιό του ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ! «Δεν θα πάω στα δικαστήρια και θα προχωρήσουμε σε λύση της εταιρείας», είπε ο Αδ. Γεωργιάδης. “Το φέρνω στη Βουλή για να πάω στο δικαστήριο για να έχω ισχυρή πολιτική στήριξη. Αν δεν το στηρίξτε δεν θα το πάω στα δικαστήρια”, ανέφερε.

«Απαράδεκτο. Απειλείτε και εκβιάζετε τα κόμματα» φώναξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριος Σαντορινιός επισημαίνοντας στον υπουργό ότι έπρεπε να κάνει ότι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ με τα ναυπηγεία στο Νεώριο της Σύρου, όπου δεν ενέπλεξε τη Βουλή και προχώρησε την συμφωνία.

Ο Ν. Σαντορινιός υποστήριξε ότι πουθενά δεν περιλαμβάνεται η επαναπρόσληψη των εργαζόμενων. «Θέλετε εξουσιοδότηση από τη Βουλή για να κάνετε ότι θέλετε», τόνισε κάνοντας λόγο για εξουσιοδότηση εν λευκώ, για να πάτε να διαπραγματευτείτε και μας απειλείτε ότι θα σταματήσετε το σχέδιο εξυγίανσης. Ο τρόπος που κλείσατε την ομιλία σας είναι αντικοινοβουλευτικός και αντιδημοκρατικός».

«Είναι απαράδεκτη και ανάρμοστη η δήλωσή σας», του είπε η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Δεν έχω ακούσει στη Βουλή τόσα χρόνια να θέτει ωμό εκβιασμό στα κόμματα και τους εργαζόμενους», πρόσθεσε δηλώνοντας ότι «με βάση τις δικές μας αρχές θα καταλήξουμε στη θέση μας και επιφυλασσόμαστε».



Share:

Translate

Αρχειο: piperatos.gr


Έξυπνα κόλπα για να καθαρίσετε το αυτοκίνητό σας ανέξοδα

Τα 10 μέρη που πρέπει να επισκεφτεί ένας εργένης!

Η μέρα μεγαλώνει ξαφνικά και οι επιστήμονες δεν ξερουν το λόγο

Πως θα είναι ο κόσμος το 2060 σύμφωνα με τον Νεύτωνα

Διαδικτυακές απάτες: Τι πρέπει να προσέξετε για να τις αποφύγετε

Σοκαριστικές εικόνες: Ευκαιρία για κόντρες οι άδειοι δρόμοι λόγω Αυγούστου (video)

Λαπτοπ: Τα 3 λάθη που θα το καταστρέφουν

Χρονοταξιδιώτες προειδοποιούν για χάος στη Γη και πόλεμο με εξωγήινους

Δε θα χωράμε στον πλανήτη Γη το 2100

Ο παγκόσμιος πληθυσμός αναμένεται να φτάσει στα 14 δισ.Η συμβατική σοφία στο περιβαλλοντικό κίνημα