Πρόεδρος Βενζινοπωλών Αττικής: Με το σταγονόμετρο τα καύσιμα

«Πολλοί οδηγοί αδυνατούν πλέον να βάλουν περισσότερο από 10 ευρώ βενζίνη στα αυτοκίνητά τους… οδηγός μηχανής μου ζήτησε να του βάλω 1 ευρώ βενζίνη. Η κατάσταση είναι απογοητευτική» τόνισε μιλώντας στον Focus FM 103.6 και στη δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση η Πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπωλών Αττικής, Μαρία Ζάγκα.

«Πολλοί πελάτες ήρθαν, γέμισαν και μου είπαν εκεί που θα πάμε, θα το παρκάρουμε το αυτοκίνητο, δεν θα μετακινηθούμε. Δεν θα πηγαίνουμε βόλτες όπως παλιά» ανέφερε η ίδια προσθέτοντας ότι «δεν είναι μόνο το θέμα της ακρίβειας, υπάρχει μεγάλος φόβος για τη νοθεία». «Γιατί, μου λένε, αν μου την κάτσει εκεί πέρα πώς γυρίζω εγώ μετά; Είναι άγχος αυτό…» συμπλήρωσε η κ. Ζάγκα. «Το νοθευμένο καύσιμο κάνει ζημιά στο αυτοκίνητο, το βγάζει εκτός παιχνιδιού… Να είσαι σε νησί ή σε χωριό και να ψάχνεις να βρεις άκρη να το ξαναβάλεις σε λειτουργία» σημείωσε.

Έκανε λόγο για «πάρα πολλές καταγγελίες και παράπονα» καθώς «οι ζημιές ανέρχονται σε 1.000 με 3.500 ευρώ». «Όταν η αντλία είναι πειραγμένη, βάζει λιγότερα καύσιμα, κλέβει την τσέπη. Όταν το καύσιμο είναι λαθραίο δεν έχει πληρώσει το φόρο, τον βάζει στην τσέπη του…» είπε μεταξύ άλλων.

Για την τιμή της βενζίνης ανέφερε «Δόξα τω Θεώ, πέφτει αργά και σταθερά. Στην Αττική εδώ είμαστε 2,10-2,15, είχαμε φτάσει 2,57 μην το ξεχνάμε. Και Θεσ/νίκη το ίδιο πέφτει, γιατί και εκεί είναι από τα διυλιστήρια, στα νησιά είναι δύσκολα ακόμα τα πράγματα. Είναι 2,50 2,60 μπορεί να βρουν και 2,70. Είναι δύσκολα».



Share:

Translate

Αρχειο: piperatos.gr


Έξυπνα κόλπα για να καθαρίσετε το αυτοκίνητό σας ανέξοδα

Τα 10 μέρη που πρέπει να επισκεφτεί ένας εργένης!

Η μέρα μεγαλώνει ξαφνικά και οι επιστήμονες δεν ξερουν το λόγο

Πως θα είναι ο κόσμος το 2060 σύμφωνα με τον Νεύτωνα

Διαδικτυακές απάτες: Τι πρέπει να προσέξετε για να τις αποφύγετε

Σοκαριστικές εικόνες: Ευκαιρία για κόντρες οι άδειοι δρόμοι λόγω Αυγούστου (video)

Λαπτοπ: Τα 3 λάθη που θα το καταστρέφουν

Χρονοταξιδιώτες προειδοποιούν για χάος στη Γη και πόλεμο με εξωγήινους

Δε θα χωράμε στον πλανήτη Γη το 2100

Ο παγκόσμιος πληθυσμός αναμένεται να φτάσει στα 14 δισ.Η συμβατική σοφία στο περιβαλλοντικό κίνημα