Ρούλα Πισπιρίγκου: Ζητά και πάλι να αποφυλακιστεί

Ένα ακόμη αίτημα για αποφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου ετοιμάζει ο συνήγορός της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ο Όθωνας Παπαδόπουλος μιλώντας στο MEGA, αποκάλυψε ότι θα υποβάλει το σχετικό αίτημα στο συμβούλιο πλημμελειοδικών.

«Με υπόμνημα και με βάση την πορεία των πραγμάτων, θα αιτηθούμε πράγματι την αντικατάσταση της προσωρινής της κράτησης».

Για την προφυλακισμένη μητέρα, πάντως, φαίνεται πως δεν υπάρχουν πολλές δυνατότητες, καθώς η σκέψη να ζητήσει κατ’ οίκον περιορισμό με βραχιολάκι απομακρύνεται.

«Ναι μεν υφίσταται νομικά η δυνατότητα. Πρακτικά όμως είναι αδύνατο με τα δεδομένα που υπάρχουν να ‘σηκώσει’ τη συγκεκριμένη δαπάνη η κατηγορούμενη».

«Με κατηγορείτε με εκτιμήσεις»
Αόριστη χαρακτηρίζει η Ρούλα Πισπιρίγκου την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας, λίγους μήνες πριν καταλήξει οριστικά το 9χρονο παιδί και μετά από πράξεις που προκάλεσαν στο κοριτσάκι εγκεφαλοπάθεια.

«Αρνούμαι στο σύνολό της την αόριστη κατηγορία που μου αποδίδεται. Από κανένα στοιχείο δεν προκύπτει η παραμικρή ένδειξη ή υποψία τέλεσης της αποδιδόμενης απόπειρας σε βάρος του ίδιου μου του παιδιού».

Η 33χρονη περιγράφει τις κρίσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας από την ημέρα που με την αδελφή της, τη μητέρα και τον πατριό της, έμειναν όλοι μαζί στο πατρικό σπίτι, μέχρι και το περιστατικό της ανακοπής, και τις δραματικές προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών του Καραμανδάνειου νοσοκομείου για ανάνηψη.

«Άνοιξα την πόρτα του δωματίου και βγήκα έξω.. είδα μία νοσοκόμα να έρχεται προς το δωμάτιο και της είπα ‘ελάτε, το παιδί μου κάτι έπαθε’. Η ίδια η νοσηλεύτρια κάλεσε τους γιατρούς που ήρθαν αμέσως. Αφού με ρωτήσανε τι έπαθε, μου ζήτησαν να βγω αμέσως από το δωμάτιο και εγώ περίμενα έξω στον διάδρομο και άμεσα κάλεσα στο τηλέφωνο τον Μάνο και τους δικούς μου. Ο Μάνος έφτασε αμέσως και στην συνέχεια, είδαμε τον γιατρό αναισθησιολόγο να μπαίνει στο δωμάτιο της μικρής. Στα εφιαλτικά λεπτά που ακολούθησαν βλέπαμε κόσμο να μπαίνει και να βγαίνει στο δωμάτιο, χωρίς κανείς να μας λέει τίποτα».

«Δεν εμπλέκονται άλλα πρόσωπα»
Σύμφωνα με τον συνήγορο της 33χρονης προφυλακισμένης μητέρας, μετά και τις εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων, βγαίνουν από το κάδρο όλα τα συγγενικά πρόσωπα για τα οποία υπήρξε η φημολογία ότι θα βρεθούν ύποπτοι για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας.

«Η γνώμη μου είναι ότι αν ήμουν στη θέση του εισαγγελέα και όπως φαίνεται να πηγαίνει το πράγμα, δεν τίθεται ζήτημα εμπλοκής άλλων προσώπων».

Η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει στον Κορυδαλλό σε κακή ψυχολογική κατάσταση, κάτι που σύμφωνα με τον δικηγόρο της έγινε εμφανές κατά τη μεταφορά της στα δικαστήρια και οφείλεται στο γεγονός ότι έχει πια συνειδητοποιήσει πλήρως ότι η οικογένειά της διαλύθηκε για πάντα.



Share:

Translate

Αρχειο: piperatos.gr


Έξυπνα κόλπα για να καθαρίσετε το αυτοκίνητό σας ανέξοδα

Τα 10 μέρη που πρέπει να επισκεφτεί ένας εργένης!

Η μέρα μεγαλώνει ξαφνικά και οι επιστήμονες δεν ξερουν το λόγο

Πως θα είναι ο κόσμος το 2060 σύμφωνα με τον Νεύτωνα

Διαδικτυακές απάτες: Τι πρέπει να προσέξετε για να τις αποφύγετε

Σοκαριστικές εικόνες: Ευκαιρία για κόντρες οι άδειοι δρόμοι λόγω Αυγούστου (video)

Λαπτοπ: Τα 3 λάθη που θα το καταστρέφουν

Χρονοταξιδιώτες προειδοποιούν για χάος στη Γη και πόλεμο με εξωγήινους

Δε θα χωράμε στον πλανήτη Γη το 2100

Ο παγκόσμιος πληθυσμός αναμένεται να φτάσει στα 14 δισ.Η συμβατική σοφία στο περιβαλλοντικό κίνημα