Πρωταθλήτρια του τριάθλου πέθανε στην προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Γιαπωνέζα πρωταθλήτρια του τριάθλου φέρεται να έκανε προπόνηση στην περιοχή Σεντ Σιρ εν Βαλ, όταν και έχασε τον έλεγχο του ποδηλάτου της, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να παρασυρθεί από διερχόμενο όχημα.

Το δυστύχημα, επιβεβαιώθηκε από την εισαγγελέα της Ορλεάνης, Εμανουέλ Μποσενέκ Πιρέν, η οποία δεν θέλησε να δώσει στην δημοσιότητα τα στοιχεία της εκλιπούσης. Ωστόσο, η Διεθνής Ομοσπονδία Τριάθλου, που εδρεύει στην Λωζάνη, ανακοίνωσε πως πρόκειται για την Μιγιαζάκι, η οποία προπονείτο στην Γαλλία, μετά από αγώνα Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Ισπανία.

Σύμφωνα με την εισαγγελία, η Μιγιαζάκι «βρισκόταν μαζί με άλλους δύο ποδηλάτες από την ομάδα της Ιαπωνίας, όταν έπεσε ξαφνικά, περνώντας στο αντίθετο ρεύμα, όπου περνούσε άλλο όχημα. Παρά την επέμβαση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, η νεαρή πέθανε».

Η εισαγγελία άνοιξε έρευνα, που ανατέθηκε στην εθνική χωροφυλακή, για ανθρωποκτονία από αμέλεια προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες του δυστυχήματος. «Οι πρώτοι έλεγχοι που έγιναν στον οδηγό του εμπλεκόμενου οχήματος, άνδρα γερμανικής υπηκοότητας, ο οποίος διαμένει στην Γαλλία, είναι αρνητικοί», διευκρινίζεται από την εισαγγελία σε σχετικό δελτίο Τύπου, ενώ παράλληλα, ζητήθηκε η διενέργεια αυτοψίας.

«Είμαστε λυπημένοι από αυτό το δραματικό τροχαίο δυστύχημα. Πρόκειται για μια αθλήτρια τριάθλου από την ιαπωνική ομάδα, που έκανε προπόνηση στην Σολόν. Θα μπορούσε να αγωνισθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες των Παρισίων», εξήγησε στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (AFP), ο δήμαρχος της μικρής πόλης στα προάστια της Ορλεάνης, Βενσάντ Μισό.



Share:

Translate

Αρχειο: piperatos.gr


Έξυπνα κόλπα για να καθαρίσετε το αυτοκίνητό σας ανέξοδα

Τα 10 μέρη που πρέπει να επισκεφτεί ένας εργένης!

Η μέρα μεγαλώνει ξαφνικά και οι επιστήμονες δεν ξερουν το λόγο

Πως θα είναι ο κόσμος το 2060 σύμφωνα με τον Νεύτωνα

Διαδικτυακές απάτες: Τι πρέπει να προσέξετε για να τις αποφύγετε

Σοκαριστικές εικόνες: Ευκαιρία για κόντρες οι άδειοι δρόμοι λόγω Αυγούστου (video)

Λαπτοπ: Τα 3 λάθη που θα το καταστρέφουν

Χρονοταξιδιώτες προειδοποιούν για χάος στη Γη και πόλεμο με εξωγήινους

Δε θα χωράμε στον πλανήτη Γη το 2100

Ο παγκόσμιος πληθυσμός αναμένεται να φτάσει στα 14 δισ.Η συμβατική σοφία στο περιβαλλοντικό κίνημα