Γυναίκα πέθανε μέσα σε φαρμακείο αμέσως μετά το εμβόλιο κορωνοϊού

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ, μια γυναίκα κατέρρευσε και πέθανε λίγες μόνο στιγμές αφότου έλαβε ένα ενισχυτικό εμβόλιο Covid σε τοπικό φαρμακείο στο Σασκατούν του Καναδά.

Σύμφωνα με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της κόρης της γυναίκας, η μητέρα της Carol Pearce, η οποία περιγράφηκε ως «απόλυτα υγιής» και ότι δεν είχε «καθόλου ιατρικά προβλήματα», πέθανε στο Shoppers Drug Mart την Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου μέσα σε λίγα λεπτά από την αποστολή μηνύματος στην κόρη της. Είχε κάνει το εμβόλιο COVID.

covid

«Η ζωή της όμορφης μητέρας μου αφαιρέθηκε χθες από το ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΔΟΣΗ του εμβολίου COVID!» έγραψε η κόρη της Stephanie Foster στο Facebook την περασμένη εβδομάδα.

«Ήταν χαρούμενη και απόλυτα υγιής! Πέρασε χθες το πρωί επισκεπτόμενη το σπίτι μου μέχρι την ώρα του ραντεβού της. Έφυγε για το ραντεβού της χαρούμενη και γεμάτη ενέργεια!».

Σε στιγμιότυπα οθόνης μιας συνομιλίας που είχε με τη μητέρα της πριν από τον θάνατό της, ένα από τα τελευταία κείμενα της μητέρας της ανέφερε ότι «περιμένει τα 15 λεπτά (μετέ το εμβόλιο», μαζί με ένα λαχανιασμένο emoji ακολουθούμενο από «lol. ”

«Η μαμά μου μου στέλνει μήνυμα αμέσως μετά την λήψη για να με ενημερώσει ότι περίμενε τα 15 λεπτά και της έστειλα μήνυμα. Ήταν αμέσως μετά που λένε ότι “έπεσε νεκρή πριν χτυπήσει στο πάτωμα” φαρμακείου!!!!! Αυτό μας είπαν τα έγγραφα».Share:

Translate

Αρχειο: piperatos.gr


Έξυπνα κόλπα για να καθαρίσετε το αυτοκίνητό σας ανέξοδα

Τα 10 μέρη που πρέπει να επισκεφτεί ένας εργένης!

Η μέρα μεγαλώνει ξαφνικά και οι επιστήμονες δεν ξερουν το λόγο

Πως θα είναι ο κόσμος το 2060 σύμφωνα με τον Νεύτωνα

Διαδικτυακές απάτες: Τι πρέπει να προσέξετε για να τις αποφύγετε

Σοκαριστικές εικόνες: Ευκαιρία για κόντρες οι άδειοι δρόμοι λόγω Αυγούστου (video)

Λαπτοπ: Τα 3 λάθη που θα το καταστρέφουν

Χρονοταξιδιώτες προειδοποιούν για χάος στη Γη και πόλεμο με εξωγήινους

Δε θα χωράμε στον πλανήτη Γη το 2100

Ο παγκόσμιος πληθυσμός αναμένεται να φτάσει στα 14 δισ.Η συμβατική σοφία στο περιβαλλοντικό κίνημα