Αυτοκίνητο: Γιατί χρειάζεται προσοχή αν δεις ένα μπουκάλι στη ρόδα

 Το αυτοκίνητο είναι το βασικό μας μέσο μετακίνησης στην καθημερινότητα αλλά και στα ταξίδια μας. Το προσέχουμε σαν τα μάτια μας αλλά κάποιες φορές δε δίνουμε σημασία στις λεπτομέρειες. Κι όμως θα πρέπει γιατί ακόμη και κάτι που φαινομενικά είναι αθώο μπορεί να κρύβει κάτι πιο σοβαρό. Για παράδειγμα θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή αν δεις ένα μπουκάλι σφηνωμένο στη ρόδα του αυτοκινήτου. Κι όμως αυτό μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνο. Αυτό δείχνουν και πολλά βίντεο από το Youtube αποκαλύπτοντας την παγίδα. Πώς όμως οι επιτήδειοι χρησιμοποιούν ένα απλό μπουκάλι για να αποσπάσουν την προσοχή των οδηγών;

Αυτοκίνητο: Γιατί χρειάζεται προσοχή αν δεις ένα μπουκάλι στη ρόδα

Τα πράγματα συμβαίνουν ως εξής και θέλουν ιδιαίτερη προσοχή. Όταν ο οδηγός μπαίνει στο όχημά του και μόλις βάλει μπροστά τη μηχανή, τότε παρατηρεί πως ακούγεται ένας θόρυβος στην πίσω ρόδα. Τότε βγαίνει για να δει τι συμβαίνει αλλά κατά 99% τα κλειδιά τα αφήνει στη μίζα και μάλιστα συνήθως με ανοιχτή τη μηχανή.

Τότε οι επιτήδειοι είναι έτοιμοι να δράσουν. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο παρακάτω βίντεο αλλά μέσα και από διάφορες μαρτυρίες, οι δράστες μπαίνουν γρήγορα στο αυτοκίνητο και εξαφανίζονται. Φυσικά μαζί με το αυτοκίνητο. 

Πρόκειται για ένα κόλπο που έχει γίνει πολύ γνωστό και πλέον εφαρμόζεται παγκοσμίως. Για αυτό, οι αστυνομικές αρχές εφιστούν την προσοχή στους οδηγούς. Αν λοιπόν εσείς τύχει και δείτε το μπουκάλι νερού στο αυτοκίνητο και συγκεκριμένα στη ρόδα θα πρέπει να προσέξτε πολύ τις κινήσεις σας. 

 


exploringgreece.tv

Share:

Translate

Αρχειο: piperatos.gr


Έξυπνα κόλπα για να καθαρίσετε το αυτοκίνητό σας ανέξοδα

Τα 10 μέρη που πρέπει να επισκεφτεί ένας εργένης!

Η μέρα μεγαλώνει ξαφνικά και οι επιστήμονες δεν ξερουν το λόγο

Πως θα είναι ο κόσμος το 2060 σύμφωνα με τον Νεύτωνα

Διαδικτυακές απάτες: Τι πρέπει να προσέξετε για να τις αποφύγετε

Σοκαριστικές εικόνες: Ευκαιρία για κόντρες οι άδειοι δρόμοι λόγω Αυγούστου (video)

Λαπτοπ: Τα 3 λάθη που θα το καταστρέφουν

Χρονοταξιδιώτες προειδοποιούν για χάος στη Γη και πόλεμο με εξωγήινους

Δε θα χωράμε στον πλανήτη Γη το 2100

Ο παγκόσμιος πληθυσμός αναμένεται να φτάσει στα 14 δισ.Η συμβατική σοφία στο περιβαλλοντικό κίνημα