Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή!

Το ερώτημα απευθύνεται σε παντρεμένους, και σε έχοντες μακροχρόνια σχέση: Κάνετε σεξ με το ίδιο
πάθος όπως στην αρχή της γνωριμίας σας; Μήπως έχετε παρατηρήσει σημάδια βαρεμάρας; Μήπως προτιμάτε να... συζητήσετε αντί να κάνετε σεξ; Μονολογήσατε ποτέ (δίχως να σας ακούσει φυσικά), “μα πάλι θέλει σεξ; Πριν 20 μέρες κάναμε...” Όλα αυτά είναι σημάδια σεξουαλικής βαρεμάρας μ τον/την ίδιο σύντροφο. Τι φταίει όμως;

Και πριν συνεχίσουμε σας λέμε ότι τις σκέψεις αυτές, και τη βαρεμάρα αυτή τη νιώθει η συντριπτική πλειοψηφία των παντρεμένων κ εκείνων που έχουν μακροχρόνια σχέση. Το αντίθετο, είναι μάλλον η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.

Το ινστιτούτο έρευνας σεξουαλικής συμπεριφοράς Sex Health Research, διεξήγαγε μια πρωτότυπη έρευνα για το συγκεκριμένο θέμα, μ σκοπό να κατανοήσουν οι επιστήμονες τι οδηγεί ένα ζευγάρι στην σεξουαλική ανία. Στην έρευνα συμμετείχαν περισσότερα από 3.000 ζευγάρια.

Έξη στους 10 παντρεμένους, ή σε πολύχρονη σχέση, δήλωσαν ότι έχουν βαρεθεί την σεξουαλική τους ζωή με τον/την σύντροφο τους, αλλά όμως δν επιθυμούν να αλλάξουν σύντροφο, αφού ο εραστής/ερωμένη, έχει μάθει τι μπορεί να τους απογειώσει, όταν (όποτε γίνεται αυτό) κάνουν έρωτα.

Οι “βαριεστημένοι” ερωτικά σύντροφοι, δεν θεωρούν ότι η κατάσταση αυτή είναι κάτι το οποίο μπορεί να επηρεάσει γενικότερα τη σχέση τους, κάτι που φυσικά δεν ισχύει. Αν μια κατάσταση γίνει μόνιμη, τότε επηρεάζει και μάλιστα υποσκάπτει τα θεμέλια (όσο γερά κ να είναι) μιας σχέσης. Οι ίδιοι επίσης υποστήριξαν πως αν το κρεββάτι τους εμπλουτίζονταν με διαφορετικές συνήθειες, τότε η ερωτική φλόγα θα άναβε πάλι και δεν θα θεωρούσαν το σεξ με τη σύντροφο τους, σαν μια αγγαρεία.

Share:

Translate

Αρχειο: piperatos.gr


Έξυπνα κόλπα για να καθαρίσετε το αυτοκίνητό σας ανέξοδα

Τα 10 μέρη που πρέπει να επισκεφτεί ένας εργένης!

Η μέρα μεγαλώνει ξαφνικά και οι επιστήμονες δεν ξερουν το λόγο

Πως θα είναι ο κόσμος το 2060 σύμφωνα με τον Νεύτωνα

Διαδικτυακές απάτες: Τι πρέπει να προσέξετε για να τις αποφύγετε

Σοκαριστικές εικόνες: Ευκαιρία για κόντρες οι άδειοι δρόμοι λόγω Αυγούστου (video)

Λαπτοπ: Τα 3 λάθη που θα το καταστρέφουν

Χρονοταξιδιώτες προειδοποιούν για χάος στη Γη και πόλεμο με εξωγήινους

Δε θα χωράμε στον πλανήτη Γη το 2100

Ο παγκόσμιος πληθυσμός αναμένεται να φτάσει στα 14 δισ.Η συμβατική σοφία στο περιβαλλοντικό κίνημα