Ο Άδωνης εγκαινίασε ανύπαρκτο έργο! Έκανε τα εγκαίνια σε… χωράφια

Ο Άδωνης Γεωργιάδης βρέθηκε χθες στην Κοζάνη για να εγκαινιάσει ένα έργο που δεν υπάρχει καν στον επιχειρηματικό χάρτη. Ο υπουργός Ανάπτυξης έκοψε την κορδέλα σε… χωράφια, τα οποία όμως έχει πουλήσει η κυβέρνηση. Άρα, εγκαινίασε τα… μπικικίνια που ΕΒΑΛΕ στην τσέπη η κυβέρνηση, αλλά κανείς δεν ξέρει που είναι;

“Εγκαινιάσαμε το νέο Επιχειρηματικό Πάρκο της ΕΤΒΑ στην Κοζάνη. Η απόφαση για να ιδρυθεί ελήφθη από την Κυβέρνηση του Γεωργίου Ράλλη το 1981…41 χρόνια μετά επί θητείας μας έγινε πραγματικότητα. Ήδη η μισή έκταση έχει πουληθεί σε επιχειρήσεις. Θα γεμίσουμε την Ελλάδα Βιομηχανικά Πάρκα η Ελλάδα της Παραγωγής γεννιέται!” έγραψε ο Άδωνης στα social media μετά τις φωτογραφίες εννοείται…

Πρόκειται για έναν χώρο περίπου 690 στρεμμάτων και στο 75% αυτής προβλέπεται να υπάρξει επιχειρηματική δραστηριότητα.

Διαχειριστής της πρώην δημοτικής έκτασης είναι η «ΕΤΒΑ Επιχειρηματικά & Βιομηχανικά Πάρκα», η οποία μετά και την αδειοδότηση της έκτασης από το Υπουργείο Ανάπτυξης είναι πλέον έτοιμη να προχωρήσει στην διάθεση – αγορά – ενοικίαση οικοπέδων με τον δήμο Κοζάνης να εισπράττει 15% προμήθεια για κάθε αγοραπωλησία.

Το ωραίο είναι ότι το Επιχειρηματικό Πάρκο δεν υπάρχει ούτε στην επίσημη σελίδα της ΕΤΒΑ:


Διαλυμένη η ΒΙΠΕ Κοζάνης

Ωστόσο η πολύπαθη αυτή έκταση για την οποία δαπανήθηκαν εκατομμύρια δημοσίου χρήματος, είναι σήμερα διαλυμένη, παρατημένη και με έντονα τα σημάδια του περάσματος του χρόνου από πάνω της.

ΒΙΠΕ-ΚΟΖΑΝΗΣ1

Επισκεφθήκαμε την ΒΙΠΕ Κοζάνης το πρωινό της Τρίτης 30 Αυγούστου και είδαμε την απουσία σχαρών ομβρίων υδάτων και καπακιών υπονόμων, κάθε είδους ηλεκτρολογικός εξοπλισμός έχει αφαιρεθεί και λεηλατηθεί και οι σημάνσεις των υπόγειων δικτύων τηλεπικοινωνιών και υποδομών έχουν ξεφτίσει από την πάροδο του χρόνου.

ΒΙΠΕ-ΚΟΖΑΝΗΣ13

Η υπόθεση της κλοπής του εξοπλισμού, τόσο του ηλεκτρολογικού όσο και του μεταλλικού, είναι παλιά ιστορία. Οι δράστες δεν βρέθηκαν ποτέ και οι τρύπες που άφησαν πίσω τους δεν καλύφθηκαν.  Προκειμένου να αποφευχθούν ατυχήματα, τοποθετήθηκαν προειδοποιητικές πινακίδες.

Γ. Καραβασίλης για επίσκεψη Άδωνη: “Χοντρό δούλεμα και υποτίμηση της νοημοσύνης μας – Καλώς τον και ας άργησε κοντά 3 χρόνια – Τους ανεχόμαστε, τους αγκαλιάζουμε και τους κερνάμε και καφέ”

Χοντρό δούλεμα και υποτίμηση της νοημοσύνης μας…. Καλός τον και ας άργησε κοντά 3 χρόνια. Τον θυμάστε είναι το ίδιο πρόσωπο με άλλο σήμερα προσωπείο το προεκλογικό με το μειλίχιο ύφος. Το άλλο το σκληρό ,το υποτιμητικό και απαξιωτικό προς τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και τους πολίτες της περιοχής, το ξέχασε στο Hotel Παντελίδη μαζί με τα Ματ και τα χημικά. Θυμάστε τότε που με τον άλλον ακατανομαστο Χατζηδάκη μας μάλωναν γιατί ήρθαν να μας σώσουν απο τον βρώμικο λιγνίτη να φέρουν πολλά χρήματα και επενδύσεις και θέσεις εργασίας, Άδωνις το Ελληνικό θα ωχριά μπροστά σε αυτό που πάμε να κάνουμε στην περιοχή σας και εμείς οι αχάριστοι τους διαδηλώνουμε και αντιδρούμε στα ωραία σχέδια τους.

Ήταν το δίδυμο Άδωνις, Χατζηδάκης που με εντολή Μητσοτάκη ήρθαν με σκληρό και βίαιο τρόπο να περάσουν ως αναγκαία και απαραίτητη την βία και αναίτια. Απολιγνιτοποιηση και έσπειραν την κομματική διχόνοια με τους μισούς μέσα στο ξενοδοχείο αγκαλιά και αντάμα και τους άλλους πολλούς έξω με τα Ματ και τα χημικά, βάζοντας την ταφόπλακα στην περιοχή μας. 3 χρόνια τώρα η περιοχή μαραζώνει Οικονομικά αφού χάσαμε ένα μεγάλο σημαντικό ποσό του ΑΕΠ ήταν 2,6δις ετήσιο ,με μουδιασμενη την αγορά και την ακρίβεια να καλπάζει. 3 χρόνια τώρα η ανεργία στην περιοχή μας στα ύψη, από 26000 εργαζόμενοι στις δραστηριότητες της ΔΕΗ, σήμερα μόλις 2500.

Αποτελεσματα απο το κλείσιμο των λιγντικων μονάδων,να αυξήσουν τα υπερκέρδη του οι ελάχιστοι επενδυτές που γέμισαν τα βουνά μας τα δάση μας με αιολικά πάρκα και τα παραγωγικά χωράφια με φωτοβολταϊκά πάρκα, καταστρέφοντάς τον πρωτογενή τομέα της περιοχής με διπλό χτύπημα την τεράστια αύξηση του ηλεκτρικού ρεύματος που πλήττει τα νοικοκυριά, τίς επιχειρήσεις την ίδια την Ζωή μας. Αυτό που εδώ και 3χρονια κατάφερε η κυβέρνηση να είμαστε εξαρτημένοι απο ξένα κράτη και ξένες πηγές όπως τό φυσικό αέριο με αποτέλεσμα η ακρίβεια στην χώρα μας να καλπάζει. 3 χρόνια τώρα έκλεισαν όλες τις λιγντικες μονάδες με την ανεργία στο κόκκινο και τους Νέους που είναι το μέλλον μας το 40 ο/ο να έχει μετανάστευση σε άλλες περιοχές και άλλα κράτη. 3 χρόνια τώρα μόνο μεγάλα και κούφια λόγια, καμμία επένδυση στην περιοχή μας ούτε μια θέση εργασίας. Είχα προκαλέσει κατά την πρόσφατη επίσκεψη του υπουργού Παπαθανάση στην σύσκεψη στο Δημαρχείο εάν μας υποδείξει στα 3χρονια μια επένδυση και μια θέση εργασίας δεν θα ξαναμιλήσω, έβαλε κάτω τό κεφάλι. Τεράστιες οι ευθύνες μας που ακόμα και τώρα που οι λιγντικες μονάδες σώζουν την επάρκεια και ομαλή τροφοδοσία της χώρας με ενέργεια και μάλιστα φθηνότερη , εμείς τους ανεχόμαστε και τους αγκαλιάζουμε και τους κερνάμε και καφέ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ Στην διαδρομή μας θα πρέπει να θέτουμε όρια στο κόμμα στην κυβέρνηση στους παράγοντες όταν αφορά το μέλλον και την ζωή μας, εδώ ο Πρώην Πρωθυπουργός Καραμανλής και σωστά αντέδρασε για την Δημοκρατία που σημαίνει ελευθερία, έκφραση άποψη όχι τυφλά και πειθήνια όργανα της εκάστοτε κυβέρνησης!


Πηγή: kozan.grShare:

Translate

Αρχειο: piperatos.gr


Έξυπνα κόλπα για να καθαρίσετε το αυτοκίνητό σας ανέξοδα

Τα 10 μέρη που πρέπει να επισκεφτεί ένας εργένης!

Η μέρα μεγαλώνει ξαφνικά και οι επιστήμονες δεν ξερουν το λόγο

Πως θα είναι ο κόσμος το 2060 σύμφωνα με τον Νεύτωνα

Διαδικτυακές απάτες: Τι πρέπει να προσέξετε για να τις αποφύγετε

Σοκαριστικές εικόνες: Ευκαιρία για κόντρες οι άδειοι δρόμοι λόγω Αυγούστου (video)

Λαπτοπ: Τα 3 λάθη που θα το καταστρέφουν

Χρονοταξιδιώτες προειδοποιούν για χάος στη Γη και πόλεμο με εξωγήινους

Δε θα χωράμε στον πλανήτη Γη το 2100

Ο παγκόσμιος πληθυσμός αναμένεται να φτάσει στα 14 δισ.Η συμβατική σοφία στο περιβαλλοντικό κίνημα