Σε ποια ηλικία μια γυναίκα είναι περισσότερο άπιστη;

Όσοι άντρες αναγνώστες έχουν σχέση με γυναίκες ηλικίας 25-34 ετών και διαβάζουν αυτές τις γραμμές καλούνται να... κρατήσουν την ψυχραιμία τους.

Σύμφωνα με την έρευνα που διεξήχθη για λογαριασμό της ιστοσελίδας γνωριμιών παντρεμμένων AshleyMadison.com- γιατί ως γνωστόν κ οι παντρεμμένοι έχουν ψυχή!

Το 79,2% των γυναικών οδηγούνται στην απιστία εξαιτίας «μη ικανοποιητικής σεxουαλικής ζωής».

Στην έρευνα συμμετείχαν 10.245 Βρετανίδες, εγγεγραμμένα μέλη της συγκεκριμμένης ιστοσελίδας. Κι ενώ η πιο «κρίσιμη» ηλικία είναι τα 25-34 έτη (ποσοστό απιστίας 35,1%), εκείνες που βρίσκονται στην κατηγορία 35-44 έτη δεν πάνε πίσω με το ποσοστό απιστίας σε αυτές να φτάνει το 30,4%. Οι άπιστες γυναίκες φαίνεται ότι το κάνουν για τον ίδιο «λόγο» που ισχυρίζονται και οι άντρες, με τα δύο φύλα να τονίζουν ωστόσο ότι εξακολουθούν να αγαπούν τους συντρόφους τους.

Λίγο πάνω από τα τρία τέταρτα (76,9%) των άπιστων γυναικών ανέφεραν ότι εξακολουθούν αγαπούν το σύντροφό τους, με ένα εντυπωσιακό 95,1% να δηλώνει ότι δεν είναι ερωτευμένο με τον εραστή του. Μόλις το 11,6% παραδέχτηκε ότι θα εγκατέλειπε το σύζυγο ή το σύντροφό του.

Βέβαια, το «σεx της μιας βραδιάς» φαίνεται ότι εξακολουθεί να είναι «ανδρικό προνόμιο», καθώς οι γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα απάντησαν ότι κατά μέσο όρο η «ερωτική τους περιπέτεια» διαρκεί περίπου τρεις μήνες (για το 60,3%), ενώ μόλις ένα 19,6% δήλωσε ότι αναζητούσε για «σχέση της μιας βραδιάς». «Οι γυναίκες που κατέχουν υψηλές θέσεις κ εξουσία στον εργασιακό τους χώρο, πιο δύσκολα αποδέχονται πια μια απογοητευτική απόδοση από έναν άντρα στο κρεβάτι.

Πολλές εργάζονται για πολλές ώρες, κ στη συνέχεια έχουν να φέρουν εις πέρας και τις οικογενειακές υποχρεώσεις, οπότε γι' αυτές μια δύσκολη μέρα στη δουλειά ή ο απαιτητικός, σύγχρονος τρόπος ζωής ακούγεται απλά σα δικαιολογία» είπε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της ιστοσελίδας Noel Biderman.



Share:

Translate

Αρχειο: piperatos.gr


Έξυπνα κόλπα για να καθαρίσετε το αυτοκίνητό σας ανέξοδα

Τα 10 μέρη που πρέπει να επισκεφτεί ένας εργένης!

Η μέρα μεγαλώνει ξαφνικά και οι επιστήμονες δεν ξερουν το λόγο

Πως θα είναι ο κόσμος το 2060 σύμφωνα με τον Νεύτωνα

Διαδικτυακές απάτες: Τι πρέπει να προσέξετε για να τις αποφύγετε

Σοκαριστικές εικόνες: Ευκαιρία για κόντρες οι άδειοι δρόμοι λόγω Αυγούστου (video)

Λαπτοπ: Τα 3 λάθη που θα το καταστρέφουν

Χρονοταξιδιώτες προειδοποιούν για χάος στη Γη και πόλεμο με εξωγήινους

Δε θα χωράμε στον πλανήτη Γη το 2100

Ο παγκόσμιος πληθυσμός αναμένεται να φτάσει στα 14 δισ.Η συμβατική σοφία στο περιβαλλοντικό κίνημα