New York Times: Αναφορά στο σκάνδαλο των υποκλοπών

Εκτενές ρεπορτάζ ενός εκ των μεγαλύτερων Μέσω παγκοσμίως για τις παρακολουθήσεις πολιτικών και δημοσιογράφων στην Ελλάδα. Η ανησυχία για την επέκταση των υποκλοπών στην Ευρώπη και η αποστολή δημοσιογράφων των NYT στη χώρα μας.

Μετα το Pollitico και τον Guardian αυτή τη φορά ο "θόρυβος" της υπόθεσης που έχει δονήσει το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα πέρασε στην... άλλη άκρη του Ατλαντικού, απασχολώντας ένα ιστορικό, πανίσχυρο και παγκόσμιας εμβέλειας Μέσο.

Ο λόγος για τους New York Times, οι οποίοι κάνουν εκτενή αναφορά στο σκάνδαλο των υποκλοπών και μάλιστα φέρονται να βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα ξεκινώντας έρευνα για το θέμα.

Η αμερικανική εφημερίδα άλλωστε είχε δημοσιεύσει και στις 27 Ιουλίου σχετικό ρεπορτάζ  για την απόπειρα παρακολούθησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη γράφοντας για "έναν υψηλόβαθμο βουλευτή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από την Ελλάδα και αρχηγό μεγάλου κόμματος της αντιπολίτευσης", ο οποίος "έγινε στόχος κακόβουλου spyware".

Αυτή τη φορά, οι NYT επανέρχονται με ένα ακόμα πιο εκτενές ρεπορτάζ σχετικά με τις παρακολουθήσεις πολιτικών και δημοσιογράφων στην Ελλάδα, παραθέτοντας λεπτομέρειες και δηλώσεις μελών της κυβέρνησης αλλά και της αντιπολίτευσης, σχολιάζοντας τις σοβαρές εξελίξεις των τελευταίων 24ώρων αλλά και εντοπίζοντας μία ανησυχητική διάσταση των υποκλοπών στην Ευρώπη.



Share:

Translate

Αρχειο: piperatos.gr


Έξυπνα κόλπα για να καθαρίσετε το αυτοκίνητό σας ανέξοδα

Τα 10 μέρη που πρέπει να επισκεφτεί ένας εργένης!

Η μέρα μεγαλώνει ξαφνικά και οι επιστήμονες δεν ξερουν το λόγο

Πως θα είναι ο κόσμος το 2060 σύμφωνα με τον Νεύτωνα

Διαδικτυακές απάτες: Τι πρέπει να προσέξετε για να τις αποφύγετε

Σοκαριστικές εικόνες: Ευκαιρία για κόντρες οι άδειοι δρόμοι λόγω Αυγούστου (video)

Λαπτοπ: Τα 3 λάθη που θα το καταστρέφουν

Χρονοταξιδιώτες προειδοποιούν για χάος στη Γη και πόλεμο με εξωγήινους

Δε θα χωράμε στον πλανήτη Γη το 2100

Ο παγκόσμιος πληθυσμός αναμένεται να φτάσει στα 14 δισ.Η συμβατική σοφία στο περιβαλλοντικό κίνημα