ΑΙΣΧΟΣ ... Παραλίες στην Αττική με τιμές… Μυκόνου !!!

Η θερμοκρασία ανεβαίνει και η εξόρμηση στις παραλίες για ηλιοθεραπεία και μπάνιο είναι η αγαπημένη δραστηριότητα μικρών και μεγάλων.

Ωστόσο εκτός από αντηλιακό φέτος θα χρειαστείτε και μια… μικρή περιούσια για να ξαπλώσετε κάτω από την ομπρέλα και να απολαύσετε τον ήλιο και τη θάλασσα σε ένα από τα beach bar της Αττικής.



Ηλιοθεραπεία… τριών ταχυτήτων

Πίστα νυχτερινού κέντρου θυμίζει η θάλασσα, με τις κρατήσεις στα beach bar να έχουν τιμές τριών ταχυτήτων ανάλογα με το πόσο κοντά είναι η ξαπλώστρα στο κύμα. Στη Βάρκιζα, η πρώτη σειρά έχει 50 ευρώ κ που να ειχε και πανταζη δηλαδη...βαλτε και λουλουδες παιδια θα παει καλυτερα το μαγαζι !!! παντως παλι καλα η τιμή κατεβαίνει για τις πιο πίσω ξαπλώστρες στα 20ε...

«Είναι υπερβολικές αλλά όχι υποχρεωτικές»

Μιλώντας στο MEGA 16.06.2021 ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, δήμαρχος Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης, σημειώνει ότι οι τιμές είναι υπερβολικές, αλλά δεν είναι και υποχρεωτικές.

«Είναι υπερβολικά, αλλά δεν είναι υποχρεωτικά».

Εμεις σαν site θα σας πουμε ΑΠΛΑ ΑΙΣΧΟΣ  ετυχε λοιπον να δουμε πατερα με ενα παιδι να δινουν 3,5 κ 7, συνολο 10,50 και κανεις στην εισοδο δεν του ειπε μη πατε μεσα ειμαστε ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ κ την πατησε κ οταν πηγαν μεσα ζητουσαν και ακομα 20ε για ομπρελα και 2 ξαπλωστρες... και πιο κατω ειχε και με 30 κλπ κλπ ... πηγε λοιπον στο ταμειο και μετα απο πολυ κοπο ,και οχι δεν γινεται και δε μπορουμε κλπ κλπ, αγαπητε δημαρχε πηρε τα λεφτα του πισω και εφυγε,γιατι πολυ απλα δεν ειχε να δωσει για ενα μπανιο 30.5   και μαλιστα σε καθημερινη μερα -τεταρτη- αν λοιπον εσεις λετε οτι οποιος δεν εχει δεν παει ,τοτε απλα ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΖ ΤΗΣ ΒΟΥΛΑΣ.



Share:

Translate

Αρχειο: piperatos.gr


Έξυπνα κόλπα για να καθαρίσετε το αυτοκίνητό σας ανέξοδα

Τα 10 μέρη που πρέπει να επισκεφτεί ένας εργένης!

Η μέρα μεγαλώνει ξαφνικά και οι επιστήμονες δεν ξερουν το λόγο

Πως θα είναι ο κόσμος το 2060 σύμφωνα με τον Νεύτωνα

Διαδικτυακές απάτες: Τι πρέπει να προσέξετε για να τις αποφύγετε

Σοκαριστικές εικόνες: Ευκαιρία για κόντρες οι άδειοι δρόμοι λόγω Αυγούστου (video)

Λαπτοπ: Τα 3 λάθη που θα το καταστρέφουν

Χρονοταξιδιώτες προειδοποιούν για χάος στη Γη και πόλεμο με εξωγήινους

Δε θα χωράμε στον πλανήτη Γη το 2100

Ο παγκόσμιος πληθυσμός αναμένεται να φτάσει στα 14 δισ.Η συμβατική σοφία στο περιβαλλοντικό κίνημα