Ξέφυγε ο Ακάρ: Είναι ντροπή αυτό που έκανε ο Μητσοτάκης

 Νέες προκλήσεις από τον υπουργό Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό επιτέθηκε προσωπικά στον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και απείλησε εκ νέου την Αθήνα ζητώντας παράλληλα «κοινή εκμετάλλευση του Αιγαίου».

Στον τηλεοπτικό σταθμό Haber Global μίλησε ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος αναφέρθηκε σε μια σειρά από ζητήματα που απασχολούν την Άγκυρα. Μεταξύ αυτών και οι σχέσεις με την Ελλάδα, όπου ο Χουλουσί Ακάρ ακολούθησε εκ νέου επιθετική ρητορική και προκλητικό λόγο.

Ο Ακάρ επιτέθηκε προσωπικά στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, χαρακτηρίζοντας ως «ντροπή» όσα έγιναν στο ταξίδι του στις ΗΠΑ, ειδικότερα όσα ανέφερε στην ιστορική ομιλία του στο Κογκρέσο, ενώ παράλληλα δεν παρέλειψε να απειλήσει εκ νέου τη χώρα μας για το θέμα των νησιών.

Ο Τούρκος υπουργός επέμεινε στο ζήτημα της αποστρατιωτικοποίησης, ενώ εμπρηστικά ήταν τα λόγια του και για το Κυπριακό ζήτημα. Μάλιστα, παρά τις διαρκείς αναθεωρητικές απόψεις και τις απειλές, ο Χουλουσί Ακάρ δεν δίστασε να μιλήσει για… διάλογο και ειρήνη, ζητώντας από την Αθήνα να καθίσει στο τραπέζι με την Άγκυρα, να «μιλήσουν σαν άνδρες» και να εκμεταλλευτούν από κοινού τον πλούτο του Αιγαίου…Share:

Translate

Αρχειο: piperatos.gr


Έξυπνα κόλπα για να καθαρίσετε το αυτοκίνητό σας ανέξοδα

Τα 10 μέρη που πρέπει να επισκεφτεί ένας εργένης!

Η μέρα μεγαλώνει ξαφνικά και οι επιστήμονες δεν ξερουν το λόγο

Πως θα είναι ο κόσμος το 2060 σύμφωνα με τον Νεύτωνα

Διαδικτυακές απάτες: Τι πρέπει να προσέξετε για να τις αποφύγετε

Σοκαριστικές εικόνες: Ευκαιρία για κόντρες οι άδειοι δρόμοι λόγω Αυγούστου (video)

Λαπτοπ: Τα 3 λάθη που θα το καταστρέφουν

Χρονοταξιδιώτες προειδοποιούν για χάος στη Γη και πόλεμο με εξωγήινους

Δε θα χωράμε στον πλανήτη Γη το 2100

Ο παγκόσμιος πληθυσμός αναμένεται να φτάσει στα 14 δισ.Η συμβατική σοφία στο περιβαλλοντικό κίνημα