Μάζεψε ένα χαρτονόμισμα που βρήκε κάτω και παραλίγο να πεθάνει

Μια οδυνηρή δοκιμασία πέρασε η Renee Parsons που ταξίδεψε στο Ντάλας του Τέξας με τον σύζυγο και τα παιδιά της και κατέληξε στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

«Το σώμα μου μούδιασε εντελώς, με δυσκολία μιλούσα και με δυσκολία ανέπνεα» έγραψε στο Facebook και αιτία για όλα αυτά στάθηκε ένα χαρτονόμισμα που βρήκε πεταμένο στο δρόμο και το μάζεψε.

Η οικογένεια είχε σταματήσει σε ένα McDonald’s στο Bellevue του Τενεσί, όταν η Renee είδε το χαρτονόμισμα και αποφάσισε να τα μαζέψει, ανέφερε το WKRN News 2. «Είδα ένα χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου στο έδαφος. Δεν σκέφτηκα απολύτως τίποτα – το μάζεψα» ανέφερε στο post της. «Ένα αίσθημα καψίματος ξεκίνησε από τους ώμους και στη συνέχεια άρχισε να κατεβαίνω προς τα κάτω, ένιωθα λες και όλο το σώμα μου είχε μουδιάσει» εξήγησε. Μετά έχασε τις αισθήσεις της.

Ο σοκαρισμένος σύζυγός της Renee περιγράφει τη φρίκη που βίωσε. «Δεν είχε πει τίποτα για λίγο, και μετά είπε: “Τζάστιν, λυπάμαι. Σ’ αγαπώ”. Μετά απλά σταμάτησε να μιλάει. Έμοιαζε σαν να πέθαινε. Ήταν αναίσθητη και πολύ χλωμή» λέει στο News 2 και αναμεταδίδει η New York Post.

Η Renee δεν ήταν η μόνη που παρουσίασε ανησυχητικά συμπτώματα. Πριν λιποθυμήσει, φέρεται να είχε πιάσει το χέρι του συζύγου της με το ίδιο χέρι που κρατούσε τα χρήματα, με αποτέλεσμα τα χείλη του να μουδιάσουν και το χέρι του να βγάλει εξάνθημα.

Φοβούμενος τα χειρότερα, ο Justin οδήγησε την άρρωστη σύζυγό του με 95 μίλια την ώρα στο νοσοκομείο St Thomas Ascension, μετέδωσε το News Channel 5. Ευτυχώς, τα συμπτώματα της Renee υποχώρησαν τελικά μετά από τέσσερις ώρες, οπότε οι γιατροί της έδωσαν εξιτήριο λέγοντας ότι είχε καταναλώσει από λάθος μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών!

Ο Τζάστιν δήλωσε ότι πιστεύει ότι το δολάριο που πήρε η γυναίκα ήταν εμποτισμένο με φαιντανύλη, γεγονός που προκάλεσε την ανεπιθύμητη αντίδραση. Ωστόσο η θεωρία που έχει αναπτύξει η οικογένεια Parsons για τον λόγο που κατέληξε στο νοσοκομείο η Renee, δεν βρίσκει σύμφωνους τους ειδικούς, που εκφράζουν σοβαρές επιφυλάξεις για την υπερβολική δόση.

Τι λένε οι ειδικοί

Σύμφωνα με τον αστυνομικό που κλήθηκε στα Επείγοντα η γυναίκα δεν εκτέθηκε σε φαιντανύλη, καθώς δεν χρειάστηκε η ουσία ναλοξόνη, με την εμπορική ονομασία Narcan, που χορηγείται σε τέτοιες περιπτώσεις καθώς εμποδίζει την επίδραση των οπιοειδών. Επίσης οι πρώτες εξετάσεις δεν αποκάλυψαν ναρκωτικά στον οργανισμό της. Εκπρόσωπος του τμήματος πρόσθεσε ότι δεν βρήκαν υπολείμματα ναρκωτικών στο χαρτονόμισμα και ότι σχεδιάζουν να το πετάξουν.

Από την πλευρά της η Dr. Rebecca Donald, ειδική σε θέματα φαιντανύλης στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Vanderbilt, δήλωσε στο News 4 ότι τα συμπτώματα της Renee δεν υποδεικνύουν δηλητηρίαση από φαιντανύλη. Ακόμη και αν το χαρτονόμισμα ήταν μολυσμένο με το εν λόγω ναρκωτικό, θα χρειαζόταν κάτι περισσότερο από την επαφή δέρμα με δέρμα για να έχει τις παρενέργειες που είχε η γυναίκα.

«Είναι πολύ πιο πιθανό να έχει μια αντίδραση αν έξυσε κατά λάθος τη μύτη της και εισήλθε το φάρμακο σε κάποια από τα αιμοφόρα αγγεία της μύτης της ή αν έγλειψε τα δάχτυλά της ή αν έτριψε τα μάτια της», δήλωσε ο Donald.  

Παρ’ όλα αυτά, η Renee επιμένει στην επιστημονικά επισφαλή θεωρία της. «Αυτό που ξέρω είναι πώς ένιωσα, τι συνέβη. Δεν μπορεί να βγει από το μυαλό μου», δήλωσε η ταραγμένη μητέρα στο WSMV 4. Είπε ότι θέλει να χρησιμοποιήσει όσα έζησε για να προσέχει ο κόσμος. «Θα μπορούσε να ήταν ένα παιδί που είχε πάρει το χαρτονόμισμα. Το ηθικό δίδαγμα; Δεν με νοιάζει αν είναι ένα χαρτονόμισμα των 20 δολαρίων ή ένα χαρτονόμισμα των 100 δολαρίων, απλά μην το αγγίξετε!».

 

Η προειδοποίηση

Τον περασμένο μήνα, το γραφείο του σερίφη της κομητείας Πέρι εξέδωσε προειδοποίηση, που προκάλεσε εθνικό συναγερμό μετά την ανακάλυψη χρημάτων με φεντανύλη σε δύο διαφορετικά βενζινάδικα.

Στην Αμερική υπάρχουν καθημερινά περίπου 250 θάνατοι από  φαιντανύλη σύμφωνα με την οργάνωση Families Against Fentanyl, που εξετάζει τα στοιχεία από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων.

Το συγκεκριμένο ναρκωτικό είναι σήμερα ο νούμερο 1 δολοφόνος Αμερικανών ηλικίας 18 έως 45 ετών.

 

 

 

Share:

Translate

Αρχειο: piperatos.gr


Έξυπνα κόλπα για να καθαρίσετε το αυτοκίνητό σας ανέξοδα

Τα 10 μέρη που πρέπει να επισκεφτεί ένας εργένης!

Η μέρα μεγαλώνει ξαφνικά και οι επιστήμονες δεν ξερουν το λόγο

Πως θα είναι ο κόσμος το 2060 σύμφωνα με τον Νεύτωνα

Διαδικτυακές απάτες: Τι πρέπει να προσέξετε για να τις αποφύγετε

Σοκαριστικές εικόνες: Ευκαιρία για κόντρες οι άδειοι δρόμοι λόγω Αυγούστου (video)

Λαπτοπ: Τα 3 λάθη που θα το καταστρέφουν

Χρονοταξιδιώτες προειδοποιούν για χάος στη Γη και πόλεμο με εξωγήινους

Δε θα χωράμε στον πλανήτη Γη το 2100

Ο παγκόσμιος πληθυσμός αναμένεται να φτάσει στα 14 δισ.Η συμβατική σοφία στο περιβαλλοντικό κίνημα