Σαν Φρανσίσκο: Απίστευτο Έβρεξε…αντζούγιες

 Οι κάτοικοι των νοτιότερων περιοχών του Σαν Φρανσίσκο βιώνουν τα τελευταία 24ωρα ένα φαινόμενο που παλαιότερα πολλοί θα το θεωρούσαν «θεϊκό σημάδι». Μετά τις μέδουσες που βλέπουμε να επιτίθενται σε κολυμβητές, τώρα σειρά έχουν και οι… αντζούγιες.

Ο ουρανός στο νότιο Σαν Φρανσίσκο βρέχει αντζούγιες και οι κάτοικοι της περιοχής βλέπουν τα ψάρια να γεμίζουν του δρόμους και τις στέγες των σπιτιών τους. Μπορεί να μην πονάνε τόσο όσο οι μέδουσες, αλλά έχουν ανησυχήσει σίγουρα τους κατοίκους.

Το φαινόμενο δεν έχει φυσικά κάποια υπερφυσική εξήγηση αλλά είναι αποτέλεσμα μιας απότομης και υπερβολικής αύξησης στην αναπαραγωγή των τοπικών πληθυσμών αντζούγιας.

Τις πταίει;

Τα θαλασσοπούλια της περιοχής έχουν επιδοθεί φυσικά σε ένα ατελείωτο πάρτι αρπάζοντας και καταναλώνοντας όση περισσότερη τροφή μπορούν σε κάθε τους βόλτα πάνω από τα σημεία που βρίσκονται οι αντζούγιες.

Όπως συμβαίνει και στα πάρτι των ανθρώπων όπου υπάρχει απεριόριστη ποσότητα φαγητών και πολλοί γεμίζουν τα πιάτα τους με τόσο πολύ φαγητό το οποίο δεν μπορούν να καταναλώσουν παρατώντας τελικά το πιάτο κάπου το ίδιο συμβαίνει και στο πάρτι που κάνουν τα θαλασσοπούλια στο Σαν Φρανσίσκο. Τα θαλασσοπούλια αρπάζουν τόσο μεγάλες ποσότητες αντζούγιων τις οποίες δεν μπορούν να καταναλώσουν και όσες αντζούγιες περισσεύουν τις αφήνουν να πέσουν από το στόμα τους.

Μάλιστα η απόρριψη των ψαριών γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε αυτά να πέφτουν όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες σαν… τορπίλες από τον ουρανό στο έδαφος. Το φαινόμενο αυτό έχει παρατηρηθεί ξανά αλλά όχι σε τόση έκταση και ένταση λένε οι κάτοικοι του Σαν Φρανσίσκο.Share:

Translate

Αρχειο: piperatos.gr


Έξυπνα κόλπα για να καθαρίσετε το αυτοκίνητό σας ανέξοδα

Τα 10 μέρη που πρέπει να επισκεφτεί ένας εργένης!

Η μέρα μεγαλώνει ξαφνικά και οι επιστήμονες δεν ξερουν το λόγο

Πως θα είναι ο κόσμος το 2060 σύμφωνα με τον Νεύτωνα

Διαδικτυακές απάτες: Τι πρέπει να προσέξετε για να τις αποφύγετε

Σοκαριστικές εικόνες: Ευκαιρία για κόντρες οι άδειοι δρόμοι λόγω Αυγούστου (video)

Λαπτοπ: Τα 3 λάθη που θα το καταστρέφουν

Χρονοταξιδιώτες προειδοποιούν για χάος στη Γη και πόλεμο με εξωγήινους

Δε θα χωράμε στον πλανήτη Γη το 2100

Ο παγκόσμιος πληθυσμός αναμένεται να φτάσει στα 14 δισ.Η συμβατική σοφία στο περιβαλλοντικό κίνημα