Bρείτε τη φόρμα σας, ανάλογα με το ζώδιό σας

tips ώστε να βρείτε τη φόρμα σας, ανάλογα με το ζώδιό σας.


Κριός
Πρωτεΐνες σε αφθονία, αλλά λίγους υδατάνθρακες πρέπει να καταναλώνουν οι Κριοί, ώστε να βρουν τη φόρμα τους χωρίς να χάσουν την ενεργητικότητά τους. Αεροβική γυμναστική, ποδηλασία και τρέξιμο πρέπει να συμπληρώνουν το παζλ της ευζωίας.

Ταύρος
Είστε «αμαρτωλοί» στο φαγητό και σας αρέσει η ποσότητα. Για να σώσετε την παρτίδα, προτιμήστε λαχανικά για τη διατροφή σας. Μια αμαρτία -τύπου κέικ ή σοκολάτας- επιτρέπεται πού και πού. Προτιμάτε καστανό ρύζι, ψωμί ολικής άλεσης και ξερά φρούτα. Το τρέξιμο είναι η ιδανική για εσάς άσκηση.

Δίδυμοι
Επειδή ως τύποι βαριέστε τις επαναλήψεις και δεν σηκώνετε καταπίεση, καλό είναι να τρώτε τα πάντα, από λίγο. Αντικαταστήστε πατατάκια και σοκολάτες με μπάρες δημητριακών και ξερά φρούτα. Κάτι θα κερδίσετε. Επίσης, τρώτε τουλάχιστον ένα γεύμα στο τραπέζι. Ασκηθείτε με αεροβική και όποια έντονη άσκηση σας αρέσει.

Καρκίνος
Αγαπάτε το φαγητό, όσο κι αν δεν το παραδέχεστε. Εκείνο το ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς σάς έχει μόνιμο πελάτη. Είναι όμως ώρα να μαζευτείτε. Η περίοδος, και όχι μόνο, θέλει μπόλικη πρωτεΐνη, σαλάτες και αρκετό νερό. Κολύμπι και τάι τσι είναι ασκήσεις που σας ταιριάζουν.

Λέων
Εσείς αν το πάρετε απόφαση θα καταφέρετε να μαζέψετε το κορμί σας. Μικρά γεύματα με πρωτεΐνη, αβγά, ψάρι και όσπρια, ταιριάζουν στη… χαίτη σας. Αποφύγετε υδατάνθρακες και αγαπήστε τα βάρη, το σκουός και τη ζούμπα.

Παρθένος
Φυτικές ίνες είναι το μυστικό για εσάς. Φρούτα, σαλάτες, σολομός και ξηροί καρποί ταιριάζουν στον οργανισμό σας. Ξεχάστε -έστω για λίγο- το ψωμί και το πλήρες γάλα, αλλά και το στρες. Κι αυτό σας φουσκώνει. Πιλάτες και γιόγκα είναι για σας η καλύτερη άσκηση.

Ζυγός
Το ευτυχισμένο ζώδιο, διατροφικά τουλάχιστον, είστε εσείς. Αν διατηρήσετε την ισορροπία που έχετε ως Ζυγοί, θα μπορείτε να τρώτε σχεδόν τα πάντα. Αρχίστε με φρούτα, λαχανικά, δημητριακά και όσπρια, ενώ δεν απαγορεύονται πατάτες και ζυμαρικά, αρκεί να τα τρώτε ως συνοδευτικά και όχι ως κυρίως πιάτο. Μην ξεχνάτε γάλα και τυρί, έστω με μειωμένα λιπαρά. Γιόγκα είναι η άσκηση για εσάς.

Σκορπιός
Ψάρια, όχι υδατάνθρακες, μπόλικα λαχανικά, αλλά κυρίως «δυνατό» πρωινό είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεστε. Το καλύτερο για εσάς είναι πως έχετε τη δυνατότητα της ελεύθερης μέρας. Αν δηλαδή ακολουθήσετε σωστά τη διατροφή για έξι μέρες, την έβδομη φάτε ό,τι και όσο θέλετε. Κικ μπόξιν και πολεμικές τέχνες είναι ιδανική άσκηση για τους Σκορπιούς.

Τοξότης
Ψάρια, ξηροί καρποί, σπόρια, λαχανικά και καστανό ρύζι σας δίνουν την απαιτούμενη ενέργεια, χωρίς να σας «φορτώνουν». Το κινέζικο φαγητό σας ταιριάζει, όπως σας ταιριάζουν επίσης, η ποδηλασία και το τρέξιμο.

Αιγόκερως
Η πειθαρχία σας χαρακτηρίζει. Γι΄ αυτό πείστε τον εαυτό σας να τρώει γεύματα που περιέχουν κοτόπουλο, λαχανικά, φρούτα, αβγά, ρύζι και ζυμαρικά. Τα τελευταία με μέτρο παρακαλώ. Οσο για άσκηση, βγείτε στους δρόμους και τρέξτε.

Υδροχόος
Φυλλώδη λαχανικά, τόνος και αβγά είναι οι τροφές που «αγαπά» το ζώδιό σας. Αν ζορίζεστε, συνδυάστε τα με ύπνωση, χούλα χουπ, μαραθώνιο. Ο,τι τέλος πάντων κάνει ευτυχισμένους εσάς, χωρίς να κάνει δυστυχισμένους τους γύρω σας.

Ιχθύες
Εσείς δεν νοιάζεστε τόσο για το φαγητό όσο για τα αρώματα και τα χρώματα των τροφών που καταναλώνετε. Η ασιατική κουζίνα λοιπόν σας ταιριάζει. Σκόρδο και τζίντζερ είναι τα αγαπημένα σας μυρωδικά. Μην το παρακάνετε όμως. Ακολουθήστε ισορροπημένη διατροφή προσθέτοντας ό,τι σας… μυρίζει καλά στην κατσαρόλα. Κολύμπι, χορός και stretching είναι οι ασκήσεις που σας ταιριάζουν.



Share:

Translate

Αρχειο: piperatos.gr


Έξυπνα κόλπα για να καθαρίσετε το αυτοκίνητό σας ανέξοδα

Τα 10 μέρη που πρέπει να επισκεφτεί ένας εργένης!

Η μέρα μεγαλώνει ξαφνικά και οι επιστήμονες δεν ξερουν το λόγο

Πως θα είναι ο κόσμος το 2060 σύμφωνα με τον Νεύτωνα

Διαδικτυακές απάτες: Τι πρέπει να προσέξετε για να τις αποφύγετε

Σοκαριστικές εικόνες: Ευκαιρία για κόντρες οι άδειοι δρόμοι λόγω Αυγούστου (video)

Λαπτοπ: Τα 3 λάθη που θα το καταστρέφουν

Χρονοταξιδιώτες προειδοποιούν για χάος στη Γη και πόλεμο με εξωγήινους

Δε θα χωράμε στον πλανήτη Γη το 2100

Ο παγκόσμιος πληθυσμός αναμένεται να φτάσει στα 14 δισ.Η συμβατική σοφία στο περιβαλλοντικό κίνημα