4 ζώδια που έχουν μαντικές ικανότητες

Κάποιοι πιστεύουν στις μεταφυσικές ικανότητες και κάποιοι άλλοι όχι. Ανεξάρτητα με τη κατηγορία που ανήκετε, η διαίσθηση έχει ενός είδους εγκυρότητα. Υπάρχουν διάφορα ζώδια που έχουν λίγη περισσότερη απ’ αυτή τη διαίσθηση ή «μεταφυσική» ενέργεια από άλλους.

Το να έχει κανείς μεταφυσικές ικανότητες δε σημαίνει πως μπορεί να διαβάζει τη σκέψη ή να βλέπει το μέλλον. Μπορεί να είναι αυτή η μικρή φωνούλα στο μυαλό μας που μας λέει πως κάτι δεν πάει καλά. Ή όταν γνωρίζουμε κάποιον και ξέρουμε πως θα είναι πολύ ξεχωριστός για εμάς.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι πολύ καλός στο να έχει επαφή με τα συναισθήματά του. Καταλαβαίνει τα συναισθήματα των γύρων του και έχει έντονη διαίσθηση. Αποφασίζει με την καρδιά – και αν κι αυτό μπορεί να τους βγάλει εκτός τροχιάς μερικές φορές, πάντα παίρνουν το μάθημά τους και δεν κάνουν το ίδιο λάθος δύο φορές.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός έχει μία πολύ στενή σχέση με τις κρυμμένες αλήθειες – είναι το ζώδιο που έχει την περισσότερη επαφή με οτιδήποτε είναι ιδιωτικό και θείο. Είναι έντονοι και υπνωτιστικοί. Μην τους πείτε ποτέ ψέματα, θα ξέρουν αμέσως αν τους λέτε την αλήθεια και ίσως να είναι η τελευταία φορά που θα σας αφήσουν να ξεφύγετε.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι οραματιστής και έχει ιδιοφυείς ικανότητες. Τους ενδιαφέρει η κουλτούρα και αυτό τους κάνει να καταλαβαίνουν πράγματα για άλλους που τα άλλα ζώδια δε μπορούν. Όταν οι Υδροχόοι δεν περιορίζουν τη σκέψη τους και το πώς αντιλαμβάνονται τους ανθρώπους γύρω τους, μπορούν να χρησιμοποιήσουν πολύ καλά αυτή τη διαίσθηση.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς έχουν στενή επαφή με τον αιθέριο κόσμο και μπορούν να καταλάβουν πολλά περισσότερα από αυτά που βλέπουν απλά, επειδή τα νιώθουν. Κι επειδή τείνουν να έχουν μία βαθιά σχέση με τα μεταφυσικά, μπορεί να μη μπορούν να διαχειριστούν τα συναισθήματά τους. Είναι γνωστοί ονειροπόλοι και μπορούν να χαθούν στη φαντασία.
Share:

Translate

Αρχειο: piperatos.gr


Έξυπνα κόλπα για να καθαρίσετε το αυτοκίνητό σας ανέξοδα

Τα 10 μέρη που πρέπει να επισκεφτεί ένας εργένης!

Η μέρα μεγαλώνει ξαφνικά και οι επιστήμονες δεν ξερουν το λόγο

Πως θα είναι ο κόσμος το 2060 σύμφωνα με τον Νεύτωνα

Διαδικτυακές απάτες: Τι πρέπει να προσέξετε για να τις αποφύγετε

Σοκαριστικές εικόνες: Ευκαιρία για κόντρες οι άδειοι δρόμοι λόγω Αυγούστου (video)

Λαπτοπ: Τα 3 λάθη που θα το καταστρέφουν

Χρονοταξιδιώτες προειδοποιούν για χάος στη Γη και πόλεμο με εξωγήινους

Δε θα χωράμε στον πλανήτη Γη το 2100

Ο παγκόσμιος πληθυσμός αναμένεται να φτάσει στα 14 δισ.Η συμβατική σοφία στο περιβαλλοντικό κίνημα