Τα 4 πράγματα που μπορείτε να κάνετε από σήμερα για να γίνετε πλούσιοι

Kατά καιρούς δημοσιεύονται στο διαδίκτυο διάφορες λίστες στις οποίες αναφέρονται τρόποι με τους οποίους οι άνθρωποι μπορούν να κερδίσουν περισσότερα χρήματα.Φυσικά στους καιρούς που
ζούμε, οι περισσότεροι από αυτούς
φαντάζουν με σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Δεδομένου όμως ότι όλοι μας χρειαζόμαστε χρήματα προκειμένου να έχουμε ποιοτικό επίπεδο ζωής το CNN Money προτείνει τέσσερα πράγματα που θα μπορούσαν κάνουν όσοι θέλουν να γίνουν πλούσιοι κάποια στιγμή στη ζωή τους.

1) Βρείτε τι είναι αυτό που θέλετε
Για να κατακτήσετε αυτό που θέλετε, πρέπει πρώτα να εξακριβώσετε τι είναι αυτό. Κάντε μία λίστα με τα πράγματα που θέλετε. Αποφασίστε ποιοι από τους στόχους σας προέχουν και προσπαθήστε να πετύχετε τους λιγότερο άμεσους στόχους σας μόνο όταν θα έχει επιτεύξει τους κύριους στόχους σας.
Όταν θα έχετε ετοιμάσει τη λίστα σας, αρχίστε να την αξιολογείτε.

2) Πετάξτε τα περιττά έξοδα στα σκουπίδια
Η μείωση των χρεών είναι απλή: Mειώστε τις δαπάνες και κρατήστε στην άκρη περισσότερα μετρητά.

Για να το πετύχετε αυτό, χρειάζεται να βρείτε πού ξοδεύετε τα περισσότερα χρήματά σας και να σταματήσετε να ξοδεύετε έξτρα χρήματα σε πράγματα που δεν χρειάζεστε. Αν αυτό δεν αρκεί, δοκιμάστε να μειώσετε τα πάγια έξοδα, όπως με την αναχρηματοδότηση του δανείου σας η με τη διαπραγμάτευση χαμηλότερων επιτοκίων με την εταιρία της πιστωτικής σας κάρτας.
Ακόμη μία επιλογή: Aυξήστε το εισόδημά σας. Αν η επιστροφή φόρου σας είναι μεγάλη και η παρακράτηση το ίδιο τότε θα πρέπει να προσπαθήσετε να βρείτε μια δουλεία με καλύτερο εισόδημα. Και δεδομένου ότι οι καιροί δεν το επιτρέπουν υπάρχει πάντα και η επιλογή μιας δεύτερης δουλειάς, έτσι ώστε να αυξήσετε το εισόδημά σας. Από τη στιγμή που θα έχετε περισσότερα μετρητά κάνετε μια λίστα με όλα τα έξοδά σας και αρχίστε να πληρώνετε τις εκκρεμότητες που προέχουν.

3) Κάντε επενδύσεις
Αν στο τέλος του κάθε μήνα σας περισσεύουν έστω και λίγα χρήματα προσπαθήσετε να κάνετε μία επένδυση. Οι περισσότεροι πλούσιοι άνθρωποι επενδύουν σε μετοχές, αλλά οι αγορές μπορεί να φοβίσουν έναν νέο επενδυτή. Tα «έξυπνα κεφάλαια» όμως είναι πάντα ι μία καλή επιλογή.

4) Αγοράστε ένα σπίτι
Οι πιο πλούσιοι άνθρωποι έχουν ένα δικό τους σπίτι. Οκ, μπορεί να μην έχουμε τη δυνατότητα να αγοράσουμε όλοι το δικό μας σπίτι αλλά υπάρχουν μερικά βήματα που μπορούμε να ακολουθήσουμε για να πετύχουμε αυτόν τον στόχο.Όσοι σκέφτονται να αγοράσουν ακίνητη ιδιοκτησία, θα πρέπει να έχουν υπόψη κάποια πράγματα για την αγορά ακινήτων, όπως την τάση της αγοράς, τη λογική αξία ενός ακινήτου, την απόδοση της επένδυσης σε ακίνητη ιδιοκτησία, τα επιτόκια, τις φορολογίες που αφορούν στην ακίνητη ιδιοκτησία κ.λπ




Share:

Translate

Αρχειο: piperatos.gr


Έξυπνα κόλπα για να καθαρίσετε το αυτοκίνητό σας ανέξοδα

Τα 10 μέρη που πρέπει να επισκεφτεί ένας εργένης!

Η μέρα μεγαλώνει ξαφνικά και οι επιστήμονες δεν ξερουν το λόγο

Πως θα είναι ο κόσμος το 2060 σύμφωνα με τον Νεύτωνα

Διαδικτυακές απάτες: Τι πρέπει να προσέξετε για να τις αποφύγετε

Σοκαριστικές εικόνες: Ευκαιρία για κόντρες οι άδειοι δρόμοι λόγω Αυγούστου (video)

Λαπτοπ: Τα 3 λάθη που θα το καταστρέφουν

Χρονοταξιδιώτες προειδοποιούν για χάος στη Γη και πόλεμο με εξωγήινους

Δε θα χωράμε στον πλανήτη Γη το 2100

Ο παγκόσμιος πληθυσμός αναμένεται να φτάσει στα 14 δισ.Η συμβατική σοφία στο περιβαλλοντικό κίνημα