Υπήρχε πρόσβαση στην παραλία και δεν την είδαν οι 26 που βρέθηκαν αγκαλιασμένοι

Στο οικόπεδο που βρίσκεται στο γκρεμό, εκεί που βρήκαν σφιχταγκαλιασμένοι 26 άνθρωποι τραγικό θάνατο από την φωτιά στο Μάτι, υπήρχε διέξοδος διαφυγής. Τη συγκλονιστική αυτή αποκάλυψη
έκανε ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου.

Μιλώντας χθες στο Realfm, έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη. Είπε ότι υπήρχε πρόσβαση στην παραλία από το δικό του οικόπεδο. Εκεί υπήρχε και υπάρχει μια πόρτα με σκάλα που οδηγεί στη θάλασσα.

Αν οι 25 άτυχοι κάτοικοι του Ματιού το γνώριζαν και εσκεμμένα πήγαν εκεί προκειμένου να κατέβουν κάτω αλλά δεν πρόλαβαν, ή αν βρέθηκαν εκεί χωρίς να γνωρίζουν ότι υπήρχε διέξοδος προς τη θάλασσα, παραμένει άγνωστο.

Είπε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κ. Φράγκος στο Realfm: «Μπήκαν οι άνθρωποι στο σπίτι, δεν μπόρεσαν να δουν την πόρτα για να κατέβουν στην παραλία και αυτοί είναι που βρέθηκαν αγκαλιασμένοι. Ο κόσμος που κάηκε μέσα στο σπίτι μου, κάηκε γιατί δεν υπάρχει ένα σχέδιο από που να φύγουν σε ανάλογη περίπτωση».

«Το σπίτι μου έχει πρόσβαση στην παραλία με σκάλες, κάποια κοπέλα προσπάθησε να πηδήξει από τον γκρεμό και τη χάσαμε», πρόσθεσε.

Σοκαριστική όμως είναι και η μαρτυρία του Κίμωνα Ποταμιάνου, στον οποίο ανήκει το διπλανό οικόπεδο: «Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη πρόσβαση στην παραλία εκτός από σπίτι του κ. Φράγκου. Ήταν φρίκη. Άκουγα τις φωνές των ανθρώπων να καίγονται και λέω κάποιος να μου κλείσει τα αυτιά. Τα περισσότερα σπίτια έχουν πρόσβαση στην παραλία αλλά είναι κλειστές οι μάντρες», τόνισε
Share:

Translate

Αρχειο: piperatos.gr


Έξυπνα κόλπα για να καθαρίσετε το αυτοκίνητό σας ανέξοδα

Τα 10 μέρη που πρέπει να επισκεφτεί ένας εργένης!

Η μέρα μεγαλώνει ξαφνικά και οι επιστήμονες δεν ξερουν το λόγο

Πως θα είναι ο κόσμος το 2060 σύμφωνα με τον Νεύτωνα

Διαδικτυακές απάτες: Τι πρέπει να προσέξετε για να τις αποφύγετε

Σοκαριστικές εικόνες: Ευκαιρία για κόντρες οι άδειοι δρόμοι λόγω Αυγούστου (video)

Λαπτοπ: Τα 3 λάθη που θα το καταστρέφουν

Χρονοταξιδιώτες προειδοποιούν για χάος στη Γη και πόλεμο με εξωγήινους

Δε θα χωράμε στον πλανήτη Γη το 2100

Ο παγκόσμιος πληθυσμός αναμένεται να φτάσει στα 14 δισ.Η συμβατική σοφία στο περιβαλλοντικό κίνημα