ΑΣΕΠ: Προκηρύξεις για 1.846 μόνιμες θέσεις εργασίας στο Δημόσιο

Έρχονται το επόμενο διάστημα συνολικά 1.846 μόνιμες προσλήψεις σε διάφορους φορείς του Δημοσίου, μέσα από οκτώ προκηρύξεις
του ΑΣΕΠ.

Ειδικότερα, ήδη βρίσκεται για επεξεργασία στον ΑΣΕΠ το αίτημα του υπουργείου Δικαιοσύνης για την πρόσληψη 588 μόνιμων υπαλλήλων σε φυλακές της χώρας. Πληροφορίες θέλουν την εν λόγω προκήρυξη να δημοσιεύεται έως τα τέλη Ιουνίου, ενώ μεταξύ των ειδικοτήτων που αναμένεται να προκηρυχθούν είναι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, προσωπικό εξωτερικής φρούρησης, γιατροί, νοσηλευτές, καθώς και κοινωνικοί λειτουργοί. Οι περισσότερες θέσεις – εκτιμάται πως αυτές θα είναι 557 – πρόκειται να καλυφθούν από υποψηφίους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ οι υπόλοιπες από Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.

Στις αρχές του καλοκαιριού αναμένεται η προκήρυξη από το ΑΣΕΠ για τους 510 μόνιμους υπαλλήλους που θα προσληφθούν στα ΕΛΤΑ. Ανάμεσα στις ειδικότητες που θα ζητηθούν είναι 230 ταχυδρόμοι, 215 υπάλληλοι εσωτερικής εκμετάλλευσης, ενώ πρόκειται να προσληφθούν οδηγοί, διοικητικές ειδικότητες καθώς και μηχανοτεχνικοί. Αλλά 100 άτομα θα προσληφθούν αυτή τη φορά από τα ΕΛΤΑ Courier «Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ΑΕ». Η προκήρυξη αναμένεται να δημοσιευθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στον Μάιο και θα αφορά θέσεις πτυχιούχων καθώς και 80 θέσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Τον ίδιο μήνα, όπως όλα δείχνουν, θα εκδοθεί και η προκήρυξη για τις 200 μόνιμες θέσεις στο υπουργείο Πολιτισμού. Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν είναι αυτές της Φύλαξης - Πληροφόρησης Ημερήσιων Φυλάκων Αρχαιοτήτων ΔΕ (θα προσληφθούν 120 άτομα) και των Νυχτοφυλάκων Αρχαιοτήτων ΔΕ (θα προσληφθούν 80 άτομα). Το επόμενο διάστημα πρόκειται να εκδοθεί και η προκήρυξη για τις 200 μόνιμες θέσεις εργασίας διοικητικού προσωπικού στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.

Μία από τις προκηρύξεις που έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό και αναμένεται στις αρχές του καλοκαιριού είναι αυτή για τις μόνιμες προσλήψεις στην κεντρική υπηρεσία του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής και αφορά 50 άτομα. Στην πρόσληψη 40 μόνιμων υπαλλήλων θα προχωρήσει το επόμενο διάστημα το ΕΚΑΒ, με το αίτημα προς την ανεξάρτητη Αρχή να έχει ήδη κατατεθεί.

Τέλος, ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) αναμένεται να προσλάβει συνολικά 158 μόνιμους υπαλλήλους Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ειδικότητες που πρόκειται να ζητηθούν είναι μηχανικοί ΠΕ, τεχνολόγοι μηχανικοί ΤΕ, οικονομολόγοι ΠΕ, επιστήμονες πληροφορικής ΠΕ καθώς και τεχνικοί ΔΕ. Μάλιστα, οι περισσότερες θέσεις θα διατεθούν στην κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης – κυρίως ηλεκτροτεχνίτες και μηχανοτεχνίτες δικτύων.
Share:

Translate

Αρχειο: piperatos.gr


Έξυπνα κόλπα για να καθαρίσετε το αυτοκίνητό σας ανέξοδα

Τα 10 μέρη που πρέπει να επισκεφτεί ένας εργένης!

Η μέρα μεγαλώνει ξαφνικά και οι επιστήμονες δεν ξερουν το λόγο

Πως θα είναι ο κόσμος το 2060 σύμφωνα με τον Νεύτωνα

Διαδικτυακές απάτες: Τι πρέπει να προσέξετε για να τις αποφύγετε

Σοκαριστικές εικόνες: Ευκαιρία για κόντρες οι άδειοι δρόμοι λόγω Αυγούστου (video)

Λαπτοπ: Τα 3 λάθη που θα το καταστρέφουν

Χρονοταξιδιώτες προειδοποιούν για χάος στη Γη και πόλεμο με εξωγήινους

Δε θα χωράμε στον πλανήτη Γη το 2100

Ο παγκόσμιος πληθυσμός αναμένεται να φτάσει στα 14 δισ.Η συμβατική σοφία στο περιβαλλοντικό κίνημα