Έδεσε στη Σύρο το υπερσύγχρονο αμερικανικό μεταγωγικό Carson City

Την αγκυροβόληση του πλέον σύγχρονου ταχύπλοου της εκστρατευτικής μεταγωγικής δύναμης του αμερικανικού στόλου CarsonCity
στο λιμάνι της Σύρου, χαιρετίζει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ. Με ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο κ. Πάιτ εκφράζει τις ευχαριστίες του στον περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο για την ισχυρή υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην ελληνοαμερικανική συνεργασία. Επίσης, εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στον δήμαρχο Σύρου – Ερμούπολης Γιώργο Μαραγκό για την υποδοχή και σημειώνει: «Έχοντας επισκεφτεί το νησί, γνωρίζω ότι οι ναυτικοί μας θα απολαύσουν τη μοναδική του ομορφιά και τη φιλοξενία των κατοίκων του. Θα αναζητήσουμε ευκαιρίες για μελλοντικές επισκέψεις».

Σε ανάλογη ανάρτηση, η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ελλάδα εκφράζει τη χαρά της για την επίσκεψη του USNSCarsonCity στη Σύρο. Μάλιστα, υπογραμμίζει πως πρόκειται για ένα ορατό σύμβολο του πώς εμβαθύνουν τις στρατιωτικές τους σχέσεις Ελλάδα και ΗΠΑ, χαρακτηρίζοντας τη χώρα μας πυλώνα σταθερότητα στην περιοχή.

Το Carson City διεξάγει πολεμικές επιχειρήσεις για την προώθηση της ασφάλειας και της σταθερότητας στην περιοχή, σύμφωνα με ανάρτηση, επίσης στο Twitter, των Ναυτικών Δυνάμεων των ΗΠΑ στην Ευρώπη.
Share:

Translate

Αρχειο: piperatos.gr


Έξυπνα κόλπα για να καθαρίσετε το αυτοκίνητό σας ανέξοδα

Τα 10 μέρη που πρέπει να επισκεφτεί ένας εργένης!

Η μέρα μεγαλώνει ξαφνικά και οι επιστήμονες δεν ξερουν το λόγο

Πως θα είναι ο κόσμος το 2060 σύμφωνα με τον Νεύτωνα

Διαδικτυακές απάτες: Τι πρέπει να προσέξετε για να τις αποφύγετε

Σοκαριστικές εικόνες: Ευκαιρία για κόντρες οι άδειοι δρόμοι λόγω Αυγούστου (video)

Λαπτοπ: Τα 3 λάθη που θα το καταστρέφουν

Χρονοταξιδιώτες προειδοποιούν για χάος στη Γη και πόλεμο με εξωγήινους

Δε θα χωράμε στον πλανήτη Γη το 2100

Ο παγκόσμιος πληθυσμός αναμένεται να φτάσει στα 14 δισ.Η συμβατική σοφία στο περιβαλλοντικό κίνημα