Π.Καμμένος: Η Τουρκία μας εκβιάζει χρησιμοποιώντας τους Ελληνες στρατιωτικούς

Για έντιμη πολιτική συνεργασία η οποία σέβεται ταυτόχρονα τις κόκκινες γραμμές έκανε λόγο μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό στο
Μέγαρο Μαξίμου ο υπουργός Αμυνας και κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος, διαψεύδοντας για ακόμη μια φορά τα σενάρια περί τριγμών στη σχέση του με τον πρωθυπουργό.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα θέματα που συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχαν το απόγευμα της Τρίτης στο Μέγαρο Μαξίμου, τα οποία ήταν η έξοδος από τα μνημόνια και η «κάθαρση».

«Συζητήσαμε για τους κύριους σκοπούς συγκρότησης της κυβέρνησης συνεργασίας, ο ένας ήταν η έξοδος από τα μνημόνια και την παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και ο δεύτερος στόχος η κάθαρση. Είμαστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση και των δύο στόχων. Πολύ σύντομα θα οδηγηθούμε στην έξοδο από την εποχή των μνημονίων. Με αυτή την κυβέρνηση συνεργασίας, μιας έντιμης πολιτικής συνεργασίας σπάσαμε το κατεστημένο της αντιπολίτευσης», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

Αναφερόμενος στη συνεργασία με τον πρωθυπουργό είπε ότι «η συνεργασία σε πείσμα όσων θέλουν να γράφουν σενέρια θα συνεχιστεί μέχρι τέλους με απόλυτο σεβασμό στις κόκκινες γραμμές».

Οσο για τις διαπραγματεύσεις για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων σημείωσε ότι «Για το Σκοπιανό είναι γνωστή η θέση μας για μη χρήση του όρου Μακεδονία. Οι συνταγματικές αλλαγές από την ΠΓΔΜ αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση».

Για τους δύο αξιωματικούς που κρατούνται στην Αδριανούπολη ο κ. Καμμένος είπε ότι «είμαστε σε πλήρη συνεννόηση και όσο κι αν προσπαθούν να βρουν διαφορές είμαστε απόλυτα συντονισμένοι με τον πρωθυπουργό και απόλυτα συνεννοημένοι».

Ο Πάνος Καμμένος τόνισε πως «είναι κρατουμενοι σε φυλακές υψίστης ασφαλείας. Ζητούμε να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. Αν έχουν κάνει παράβαση, θα έπρεπε να έχουν ήδη δικαστεί και να μην χρησιμοποιούνται ως μέσο πίεσης εκβιασμού της χώρας».

«Αυτό που επιζητούμε είναι να οδηγηθούν σε μία δικαιοσύνη μη κατευθυνόμενη και αν έχουν κάνει κάποια παράβαση για την είσοδο θα έπρεπε να έχουν ήδη δικαστεί και να μην χρησιμοποιούνται ως μέσο πίεσης της χώρας».


Κληθείς να σχολιάσει τέλος την τουρκική προκλητικότητα είπε «ότι αυτή ανησυχεί τους πάντες, όλη την Ευρώπη».



Share:

Translate

Αρχειο: piperatos.gr


Έξυπνα κόλπα για να καθαρίσετε το αυτοκίνητό σας ανέξοδα

Τα 10 μέρη που πρέπει να επισκεφτεί ένας εργένης!

Η μέρα μεγαλώνει ξαφνικά και οι επιστήμονες δεν ξερουν το λόγο

Πως θα είναι ο κόσμος το 2060 σύμφωνα με τον Νεύτωνα

Διαδικτυακές απάτες: Τι πρέπει να προσέξετε για να τις αποφύγετε

Σοκαριστικές εικόνες: Ευκαιρία για κόντρες οι άδειοι δρόμοι λόγω Αυγούστου (video)

Λαπτοπ: Τα 3 λάθη που θα το καταστρέφουν

Χρονοταξιδιώτες προειδοποιούν για χάος στη Γη και πόλεμο με εξωγήινους

Δε θα χωράμε στον πλανήτη Γη το 2100

Ο παγκόσμιος πληθυσμός αναμένεται να φτάσει στα 14 δισ.Η συμβατική σοφία στο περιβαλλοντικό κίνημα