Βρέθηκε ο νέος Τζακ ο αντεροβγάλτης. Σκότωσε 19 πόρνες

Επέστρεψαν στα τέλη του 19ου αιώνα -όταν το Λονδίνο έζησε τον απόλυτο τρόμο από τη δράση του «Τζακ του αντεροβγάλτη»- οι αστυνομικού
που εξιχνίασαν 19 δολοφονίες ιερόδουλων, οι οποίες είχαν υποστεί φρικτούς ακρωτηριασμούς από το δολοφόνο τους.

Ένας πρώην αστυνομικός, με το ψευδώνυμο «Τζακ ο αντεροβγάλτης της Ρωσίας» κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία και τον ακρωτηριασμό 19 ιερόδουλων στη Σιβηρία. Ο Ευγένι Τσούπλινσκι, 52 ετών, ομολόγησε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με μερικά από τα θύματά του λίγο πριν τις σκοτώσει και ότι δημιουργούσε σατανιστικά σημάδια σε πολλά από τα ακρωτηριασμένα πτώματα.

Ζούσε διπλή ζωή και έκρυβε καλά τις δολοφονικές του τάσεις. Στο σπίτι, ήταν «παντρεμένος και ευτυχισμένος» με μία λαμπερή και επιτυχημένη οδοντίατρο. Το βράδυ κατακρεουργούσε τις ιερόδουλες, για τις οποίες ισχυριζόταν ότι ήταν «κακές για την κοινωνία». Πάλευε με τα θύματά του, ηλικίας 18 έως 31 ετών και στη συνέχεια χρησιμοποιούσε ένα μαχαίρι για να κόψει τα στήθη των θυμάτων του και να κόψει τα κεφάλια και τα άκρα τους, ενώ παράλληλα έκλεψε τα τιμαλφή τους.

Είχε κρύψει τα μέλη τους σε διάφορα σημεία γύρω από τη Σιβηρική πόλη του Novosibirsk και προσπάθησε να μπερδέψει τους ερευνητές κάνοντάς να φανεί ότι ο δολοφόνος είχε ένα σατανικό κίνητρο, χαράζοντας διαβολικές απεικονίσεις στα ακρωτηριασμένα μέλη. «Έκανε τον φίλο στις γυναίκες, ζητούσε να περάσουν χρόνο μαζί του, για να τις οδηγήσει τελικά μακριά και να τις σκοτώσει», είπε ο εισαγγελέας.

«Στη συνέχεια, ακρωτηρίαζε τα σώματα, ρίχνοντας τα κομμάτια - κεφάλια, χέρια, πόδια και άλλα - κατά μήκος των δρόμων ή σε χωματερές».

Η σύζυγός του Βέρα, μια αξιοσέβαστη οδοντίατρος, δεν γνώριζε τίποτε για τη διπλή του ζωή και αρνήθηκε να μιλήσει λεπτομερώς, αλλά παραδέχθηκε ότι ήταν «μανιακός». Όλες οι δολοφονίες του ήταν μεταξύ του 1998 και του 2005, αλλά μόλις φέτος η ρωσική αστυνομία κατάφερε να τον φέρει ενώπιον της δικαιοσύνης.

Σε μια προσπάθεια να παγιδεύσουν τον κατά συρροή δολοφόνο, περίπου 5.000 άνδρες έπρεπε να δώσουν δείγματα DNA, 8.000 μάρτυρες εξετάστηκαν και πραγματοποιήθηκαν 300 εγκληματολογικές αναλύσεις. Οι γνωστοί του τον περιγράφουν ως «καλό οικογενειάρχη» και «τέλειο σύζυγο», ενώ ο ίδιος ισχυρίστηκε: «Δεν είμαι ο Winnie the Pooh - αλλά είμαι επίσης πολύ μακριά από το να είμαι ένα τέρας».

Αφού εγκατέλειψε την αστυνομία, εργάστηκε ως οδηγός ταξί και αργότερα σε κατασκευαστική βιομηχανία. Ήταν γνωστός στους γείτονες του Νοβοσιμπίρσκ ως ιδιαίτερα ευγενής και υπήρχε δυσπιστία όταν έγινε γνωστή η σύλληψή του.




Share:

Translate

Αρχειο: piperatos.gr


Έξυπνα κόλπα για να καθαρίσετε το αυτοκίνητό σας ανέξοδα

Τα 10 μέρη που πρέπει να επισκεφτεί ένας εργένης!

Η μέρα μεγαλώνει ξαφνικά και οι επιστήμονες δεν ξερουν το λόγο

Πως θα είναι ο κόσμος το 2060 σύμφωνα με τον Νεύτωνα

Διαδικτυακές απάτες: Τι πρέπει να προσέξετε για να τις αποφύγετε

Σοκαριστικές εικόνες: Ευκαιρία για κόντρες οι άδειοι δρόμοι λόγω Αυγούστου (video)

Λαπτοπ: Τα 3 λάθη που θα το καταστρέφουν

Χρονοταξιδιώτες προειδοποιούν για χάος στη Γη και πόλεμο με εξωγήινους

Δε θα χωράμε στον πλανήτη Γη το 2100

Ο παγκόσμιος πληθυσμός αναμένεται να φτάσει στα 14 δισ.Η συμβατική σοφία στο περιβαλλοντικό κίνημα