Ελέγχεται για φοροδιαφυγή η Σακίρα. Τι ποσό φέρεται να απέκρυψε;

Μετά τον Λιονέλ Μέσι, τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Ζοζέ Μουρίνιο, οι επιθεωρητές δημοσίων εσόδων έβαλαν στο στόχαστρό τους την
κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα, η οποία όποτε δεν περιοδεύει ανά τον κόσμο βρίσκεται και ζει στην Καταλονία μαζί με τον αμυντικό της Μπρατσελόνα και σύντροφό της Ζεράρ Πικέ και τα δύο παιδιά τους.

Η κατηγορία είναι βαριά. Η εντυπωσιακή ποπ σταρ από τη Λατινική Αμερική που ξεσηκώνει τα πλήθη με τη φωνή και τα κάλλη της, φέρεται να απέκρυψε, ώστε να μην φορολογηθεί, δεκάδες εκατομμύρια ευρώ μέσα σε διάστημα τριών ετών, από το 2011 έως το 2014, περίοδο κατά την οποία η ίδια διέμενε στην Ισπανία αλλά δεν ήταν ακόμα μόνιμη κάτοικος. Σύμφωνα με τους ισπανούς ελεγκτές, έχοντας παραμείνει στη Βαρκελώνη για περισσότερες από 183 ημέρες, υποχρεούταν να πληρώσει φόρους στο ισπανικό κράτος.

Η καταγγελία απαγγέλθηκε στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς. Και παρόλο που το μεγαλύτερο μέρος των εισοδημάτων προήλθε από τις συναυλίες της Σακίρα στο εξωτερικό, οι Ισπανοί απαιτούν να τους καταβληθούν όλα όσα θεωρούν πως τούς αναλογούν. Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι κατά το επίμαχο διάστημα η Σακίρα απέκτησε και του δύο γιους της, το Μίλαν που γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2013 και τον Σάσα που ήρθε στον κόσμο δύο χρόνια μετά. Οπότε δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, υποστηρίζουν οι κατήγοροί της, όσον αφορά το γεγονός ότι η κύρια κατοικία της Σακίρα βρισκόταν ήδη στη Βαρκελώνη.
Share:

Translate

Αρχειο: piperatos.gr


Έξυπνα κόλπα για να καθαρίσετε το αυτοκίνητό σας ανέξοδα

Τα 10 μέρη που πρέπει να επισκεφτεί ένας εργένης!

Η μέρα μεγαλώνει ξαφνικά και οι επιστήμονες δεν ξερουν το λόγο

Πως θα είναι ο κόσμος το 2060 σύμφωνα με τον Νεύτωνα

Διαδικτυακές απάτες: Τι πρέπει να προσέξετε για να τις αποφύγετε

Σοκαριστικές εικόνες: Ευκαιρία για κόντρες οι άδειοι δρόμοι λόγω Αυγούστου (video)

Λαπτοπ: Τα 3 λάθη που θα το καταστρέφουν

Χρονοταξιδιώτες προειδοποιούν για χάος στη Γη και πόλεμο με εξωγήινους

Δε θα χωράμε στον πλανήτη Γη το 2100

Ο παγκόσμιος πληθυσμός αναμένεται να φτάσει στα 14 δισ.Η συμβατική σοφία στο περιβαλλοντικό κίνημα