Φωτογράφος παγίδευε κορίτσια με δόλωμα το μόντελινγκ...

Ο λαμπερός κόσμος της μόδας ήταν το τέλειο δόλωμα για τον αδίστακτο 55χρονο φωτογράφο από τη Θεσσαλονίκη, ώστε να
ρίχνει στην παγίδα του τα αθώα θύματά του, που, αντί να λικνίζονται στις πασαρέλες, κατέληξαν πρωταγωνίστριες σε βίντεο πορνό.

Ομως, παρά την ερήμην καταδίκη του από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης σε 11,5 χρόνια κάθειρξης, ο 55χρονος κατηγορούμενος κατάφερε να εξαφανιστεί από προσώπου γης...

Τα κορίτσια που θεωρούσε κατάλληλα γι τα σχέδιά του, πολλά από τα οποία ήταν ανήλικα (μαθήτριες λυκείου), σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του, τα «ψάρευε» σε chatrooms κ σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας ψεύτικο προφίλ. Στην επικοινωνία που είχε μαζί τους μέσα από τα social media ισχυριζόταν ότι «λύνει και δένει» στον χώρο της μόδας, με ισχυρές διασυνδέσεις, αλλά και συνεργασίες με πολύ γνωστούς οίκους και σχεδιαστές. Ετσι, τα έπειθε να πάνε στο διαμέρισμά του για να συζητήσουν για την «καριέρα» τους και για όλα όσα έπρεπε να κάνουν για να βρεθούν στα φώτα της δημοσιότητας, Ομως, στο διαμέρισμα όπου τους έκλεινε ραντεβού, η πραγματικότητα ήταν πολύ διαφορετική... Εκεί έπειθε τις κοπέλες να ποζάρουν γυμνές, ενώ ο ίδιος τις βιντεοσκοπούσε με την κάμερά του και στη συνέχεια προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους, τάζοντάς τους λαμπρή καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ και της εγχώριας σοουμπίζ

Στο μικρό διαμέρισμα που χρησιμοποιούσε ως στούντιο, οι Αρχές εντόπισαν το πορνογραφικό υλικό έπειτα από καταγγελίες ορισμένων κοριτσιών που τόλμησαν να αντισταθούν στις αρρωστημένες ορέξεις του και στους εκβιασμούς, και να ζητήσουν βοήθεια από τις διωκτικές Αρχές. Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης και ο 55χρονος καταδικάστηκε τελικά από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης σε ποινή κάθειρξης 11,5 ετών και σε χρηματική ποινή ύψους 215.000 ευρώ για παραγωγή πορνογραφικού υλικού και ασέλγεια, χωρίς όμως να καθίσει στο εδώλιο και να αντιμετωπίσει τα θύματά του. Η δίκη του έγινε ερήμην, καθώς ο δράστης, που είχε συλληφθεί τον Δεκέμβριο του 2014 στην περιοχή των Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη, παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί και, σύμφωνα με πληροφορίες, κατάφερε να διαφύγει στο εξωτερικό.

Ο 55χρονος καταδικάστηκε τελικά για τρεις περιπτώσεις ανήλικων κοριτσιών, καθώς οι κοπέλες, όταν έπεσαν στα δίχτυα του και τελέστηκαν οι αξιόποινες πράξεις, ήταν μαθήτριες λυκείου! Ωστόσο, τα θύματά του εκτιμάται ότι ανέρχονται σε δεκάδες ανήλικες και ενήλικες κοπέλες. Ορισμένες από αυτές υποστήριξαν ότι τους υποσχόταν σπουδαία καριέρα, που θα τους απέφερε μεγάλα έσοδα. Ακόμα και όταν αντιλαμβάνονταν πάντως ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν είχε καμία σχέση με τον χώρο της μόδας και πως τις είχε παρασύρει στην παγίδα του, δέχονταν απειλές ώστε να μην προχωρήσουν σε καταγγελία στις Αρχές. Τελικά, τα στόματα άνοιξαν, αλλά ο 55χρονος κατάφερε να εξαφανιστεί πριν κληθεί να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη.



Share:

Translate

Αρχειο: piperatos.gr


Έξυπνα κόλπα για να καθαρίσετε το αυτοκίνητό σας ανέξοδα

Τα 10 μέρη που πρέπει να επισκεφτεί ένας εργένης!

Η μέρα μεγαλώνει ξαφνικά και οι επιστήμονες δεν ξερουν το λόγο

Πως θα είναι ο κόσμος το 2060 σύμφωνα με τον Νεύτωνα

Διαδικτυακές απάτες: Τι πρέπει να προσέξετε για να τις αποφύγετε

Σοκαριστικές εικόνες: Ευκαιρία για κόντρες οι άδειοι δρόμοι λόγω Αυγούστου (video)

Λαπτοπ: Τα 3 λάθη που θα το καταστρέφουν

Χρονοταξιδιώτες προειδοποιούν για χάος στη Γη και πόλεμο με εξωγήινους

Δε θα χωράμε στον πλανήτη Γη το 2100

Ο παγκόσμιος πληθυσμός αναμένεται να φτάσει στα 14 δισ.Η συμβατική σοφία στο περιβαλλοντικό κίνημα