Άγριος βιασμός και δολοφονία 20χρονης από τον θείο της

Σε κατάψυξη βρήκαν οι αστυνομικοί το πτώμα της 20χρονης Celine Dookhran. Τη βίασε και τη σκότωσε ο 33χρονος θείος της. Είχε
εμμονή μαζί της.

Ο 33χρονος Mujahid Arshid φέρεται να απήγαγε την 20χρονη ανιψιά του Celine Dookhran και μια 21χρονη κοπέλα στο Surrey. Βίασε κ τις δύο και τους έκοψε τον λαιμό. Η 21χρονη σώθηκε από θαύμα όταν τον έπεισε ότι θα μπορούσαν να κάνουν σχέση.

Αφού κατάφερε να τον πείσει την πήρε μαζί στο σπίτι του στο Homefield Gardens. Την είχε βιάσει και της είχε κόψει τον λαιμό. Ήταν ο αδερφός του που πήγε σπίτι όταν τον πήρε τηλέφωνο ο 33χρονος και μετέφερε την 21χρονη στο νοσοκομείο.

Ο αδερφός του Arshid τη μετέφερε στο νοσοκομείο και οι αρχές έκαναν έφοδο στο σπίτι. Έσπασαν τον καταψύκτη με λοστό και βρέθηκαν αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα.

«Το χέρια της Celine ήταν καλυμμένα με αίμα. Το πτώμα της ήταν παγωμένο. Η γυναίκα βρισκόταν εκεί για καιρό» δήλωσε αξιωματούχος των αρχών.

Της είχε γεμίσει το στόμα με μια ριγέ κάλτσα και της είχε βάλει κολλητική ταινία. Είχε μια πληγή 13ων εκατοστών στον λαιμό της και έφερε αμυντικά τραύματα στους καρπούς και τα χέρια της.

Τι είπε στις αρχές

Ο 33χρονος είχε βρει καταφύγιο στο Holiday Inn στο Κεντ όπου και συνελήφθη από τις αρχές. «Θα κατηγορηθώ;» ρώτησε τους αστυνομικούς όταν τον συνέλαβαν.

Στη βαλίτσα του βρέθηκαν τα κλειδιά από το λουκέτο με το οποίο είχε σφραγίσει τον καταψύκτη. Στα κλειδιά του ήταν και αυτό του φορτηγού με το οποίο μετέφερε τα θύματά του στο σπίτι στο Coomble Lane West.

«Μπορείτε να δώσετε πίσω στη γυναίκα μου το κλειδί για να το πουλήσει και να μου φέρει τα χρήματα» είπε στους αστυνομικούς. Ο οικοδόμος δεν είπε τίποτα κατά την ανάκρισή του.



Είχε βάλει τον 28χρονο βοηθό του Vincent Tappu να τον βοηθήσει με την απαγωγή των δύο γυναικών.




Share:

Translate

Αρχειο: piperatos.gr


Έξυπνα κόλπα για να καθαρίσετε το αυτοκίνητό σας ανέξοδα

Τα 10 μέρη που πρέπει να επισκεφτεί ένας εργένης!

Η μέρα μεγαλώνει ξαφνικά και οι επιστήμονες δεν ξερουν το λόγο

Πως θα είναι ο κόσμος το 2060 σύμφωνα με τον Νεύτωνα

Διαδικτυακές απάτες: Τι πρέπει να προσέξετε για να τις αποφύγετε

Σοκαριστικές εικόνες: Ευκαιρία για κόντρες οι άδειοι δρόμοι λόγω Αυγούστου (video)

Λαπτοπ: Τα 3 λάθη που θα το καταστρέφουν

Χρονοταξιδιώτες προειδοποιούν για χάος στη Γη και πόλεμο με εξωγήινους

Δε θα χωράμε στον πλανήτη Γη το 2100

Ο παγκόσμιος πληθυσμός αναμένεται να φτάσει στα 14 δισ.Η συμβατική σοφία στο περιβαλλοντικό κίνημα