Ξυλοφόρτωνε τη γυναίκα του για κάθε like που της έκαναν στο Facebook

Μια νεαρή γυναίκα κακοποιούταν άγρια από τον ίδιο τον σύζυγό της εξαιτίας των… likes που δεχόταν
στις αναρτήσεις της στο Facebook.

Η γυναίκα από την Ουρουγουάη χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης του προσώπου της εξαιτίας της κακοποίησης που δέχτηκε απ τον ζηλιάρη σύζυγό της.

Η 21χρονη Adolfina Camelli Ortigoza κρατούνταν παρά τη θέλησή της στο σπίτι του ζευγαριού και δεχόταν διαρκώς κακοποίηση από τον 32χρονο σύζυγό της, σύμφωνα με την αστυνομία. Μάλιστα, το πρόσωπό της είχε παραμορφωθεί εντελώς από τα βασανιστήρια και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις.

Ο δικηγόρος της γυναίκας υποστήριξε ότι ο σύζυγός της γινόταν βίαιος όταν κάποιος της έκανε like στις φωτογραφίες που ανέβαζε στο Facebook. Άρχιζε να τη χτυπά κάθε φορά που ένας από τους φίλους της στα social media της έκανε like σε κάποιο ποστ της.

Ο σύζυγος πήρε στη συνέχεια τον έλεγχο της σελίδας της και ανέβαζε φωτογραφίες της και τη χτυπούσε κάθε φορά που έκανε κάποιος like.

Ο δικηγόρος της είπε πως η γυναίκα έτρεμε κάθε φορά που έφτανε μια ειδοποίηση ότι κάποιος είχε αντιδράσει σε κάποια ανάρτησή της. Οι φίλοι της δεν είχαν ιδέα ότι κάθε φορά που της έκαναν like την ξυλοκοπούσε άγρια. «Το στόμα της ήταν όλο σπασμένο, ήταν διαλυμένη. Το δέρμα της κρεμόταν από τα χτυπήματα. Έλεγχε τα social media του θύματος, τα μηνύματα και τις φωτογραφίες και για κάθε like που της έκαναν, τη σάπιζε στο ξύλο και την κατηγορούσε ότι έχει σχέση μαζί τους».

Ο πατέρας του άντρα ήταν εκείνος που τελικά κατήγγειλε στην αστυνομία την κακοποίηση, καθώς φοβήθηκε ότι η γυναίκα θα πέθαινε μετά την τελευταία επίθεση. Η 21χρονη ήταν τόσο παραμορφωμένη από τα χτυπήματα που δεν ήταν σε θέση να αναγνωρίσει τον εαυτό της σε φωτογραφίες που της έδειξαν.

Η Ortigoza έχει υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις για την ανακατασκευή του ρινικού της διαφράγματος και των χειλιών της. Ο σύζυγός της συνελήφθη και αντιμετωπίζει έως και ποινή φυλάκισης 30 ετών.






Share:

Translate

Αρχειο: piperatos.gr


Έξυπνα κόλπα για να καθαρίσετε το αυτοκίνητό σας ανέξοδα

Τα 10 μέρη που πρέπει να επισκεφτεί ένας εργένης!

Η μέρα μεγαλώνει ξαφνικά και οι επιστήμονες δεν ξερουν το λόγο

Πως θα είναι ο κόσμος το 2060 σύμφωνα με τον Νεύτωνα

Διαδικτυακές απάτες: Τι πρέπει να προσέξετε για να τις αποφύγετε

Σοκαριστικές εικόνες: Ευκαιρία για κόντρες οι άδειοι δρόμοι λόγω Αυγούστου (video)

Λαπτοπ: Τα 3 λάθη που θα το καταστρέφουν

Χρονοταξιδιώτες προειδοποιούν για χάος στη Γη και πόλεμο με εξωγήινους

Δε θα χωράμε στον πλανήτη Γη το 2100

Ο παγκόσμιος πληθυσμός αναμένεται να φτάσει στα 14 δισ.Η συμβατική σοφία στο περιβαλλοντικό κίνημα