Δυο άντρες παντρεύτηκαν για τα μάτια της ... εφορίας

Τελικά, δεν είναι μόνο ελληνικό το φαινόμενο η εφορία να χωρίζει ή να παντρεύει ζευγάρια «στα χαρτιά» απλώς και μόνο για
να γλυτώσουν δυσβάσταχτες επιβαρύνσεις. Στην Ιρλανδία, δύο ετεροφυλόφιλοι άνδρες αποφάσισαν να παντρευτούν για «μάτια» της εφορίας, αδιαφορώντας για τα σχόλια του κόσμου.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο 83χρονος Ματ Μέρφι αποφάσισε να αφήσει το σπίτι του στον άνθρωπου που εδώ και τριάντα χρόνια φροντίζει τον ίδιο και το σπίτι του, τον 53χρονο Μάικλ Ο’ Σάλιβαν. Όταν ο Ο’Σάλιβαν ξεκίνησε να εργάζεται στο σπίτι του Μέρφι, ήταν άστεγος και ο Μέρφι είχε ήδη αρχίσει να βιώνει τις σοβαρές συνέπειες που είχε η κυτταρική αρτηρίτιδα από την οποία πάσχει, στο οπτικό του νεύρο. Όταν κάποια στιγμή ο Μέρφι δεν είχε πια την οικονομική δυνατότητα να πληρώνει τον Ο’Σάλιβαν, συμφώνησαν να του γράψει το σπίτι του.

Όταν αποφάσισε να κινήσει τις σχετικές διαδικασίες, διαπίστωσε πως μόλις το σπίτι περνούσε στην ιδιοκτησία του καλού του φίλου, εκείνος θα έπρεπε να πληρώσει στην εφορία 50.000 ευρώ! Ο μόνος τρόπος να γλυτώσουν από τις «δαγκάνες» της εφορίας ήταν να παντρευτούν και αυτό έπραξαν!

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στον χώρο ενός πρώην νοσοκομείου στο Δουβλίνο και ακολούθησε γεύμα για πέντε άτομα σε παρακείμενο μπαρ-ρέστοραν!
Share:

Translate

Αρχειο: piperatos.gr


Έξυπνα κόλπα για να καθαρίσετε το αυτοκίνητό σας ανέξοδα

Τα 10 μέρη που πρέπει να επισκεφτεί ένας εργένης!

Η μέρα μεγαλώνει ξαφνικά και οι επιστήμονες δεν ξερουν το λόγο

Πως θα είναι ο κόσμος το 2060 σύμφωνα με τον Νεύτωνα

Διαδικτυακές απάτες: Τι πρέπει να προσέξετε για να τις αποφύγετε

Σοκαριστικές εικόνες: Ευκαιρία για κόντρες οι άδειοι δρόμοι λόγω Αυγούστου (video)

Λαπτοπ: Τα 3 λάθη που θα το καταστρέφουν

Χρονοταξιδιώτες προειδοποιούν για χάος στη Γη και πόλεμο με εξωγήινους

Δε θα χωράμε στον πλανήτη Γη το 2100

Ο παγκόσμιος πληθυσμός αναμένεται να φτάσει στα 14 δισ.Η συμβατική σοφία στο περιβαλλοντικό κίνημα