Ο Τζάστιν Τριντό ο πιο γοητευτικός ηγέτης του πλανήτη! Στην 11η θέση ο Τσίπρας

Σε όλες τις ψηφοφορίες για τον πιο όμορφο, τον πιο γοητευτικό ή ακόμη και τον πιο συμπαθητικό ηγέτη στον κόσμο, το όνομά του
φιγουράρει πάντα στην πρώτη θέση. Ο λόγος για τον Καναδό Πρωθυπουργό, Τζάστιν Τριντό, που φαίνεται πως γνωρίζει πολύ καλά πώς να γοητεύει τα πλήθη εντός και εκτός Καναδά.

Ο 45χρονος ανέλαβε την πρωθυπουργία πριν δύο χρόνια, είναι ο δεύτερος νεότερος σε ηλικία Καναδός πρωθυπουργός και ο μπαμπάς του, ο Πιερ Τριντό ήταν επίσης πρωθυπουργός (με δύο θητείες).

Πριν γίνει δημόσιος λειτουργός, ο Τζάστιν ήταν δάσκαλος στο Βανκούβερ. Α, είχε εμφανιστεί και στην τηλεοπτική σειρά «The Great War». Τον Μάιο του 2005, παντρεύτηκε τη νεανική του αγάπη, τη Σοφί Γκρεγκουάρ Τριντό κι έφεραν στον κόσμο τον Ξαβιέ (10 χρονών, σήμερα), την Έλα-Γκρέις (οκτώ) και τον Αντριέν (τριών, μόλις).

Τις ώρες που δεν είναι με την εντυπωσιακή σύζυγό του και τα παιδιά τους, ο Τζάστιν, ως πρωθυπουργός, κάνει όλα αυτά που κάνουν δημοσίως οι πρωθυπουργοί. Βγάζει λόγους, παρευρίσκεται σε εκδηλώσεις, κάνει χειραψία με τους διάσημους του πλανήτη: Τη βασίλισσα Ελισάβετ, τον πρίγκηπα Ουίλιαμ, τη Κέιτ Μίντλετον, τον πρίγκιπα Χάρι, τους Μισέλ και Μπαράκ Ομπάμα (προηγουμένως), τον Ντόναλντ Τραμπ (τώρα).

Στη λίστα υπάρχει και δύο ελληνικές παρουσίες καθώς στην 11η θέση φιγουράρει το όνομα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και στην 197η θέση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Στην δεύτερη θέση η 37χρονη Νεοζηλανδή πρωθυπουργός Τζασίντα Αρντερν, που εκλέχθηκε στην ηγεσία του κόμματός της μόλις επτά εβδομάδες πριν τις εκλογές του Οκτωβρίου - τις οποίες και κέρδισε.

Τρίτος ο βασιλιάς του Μπουτάν Γίγκμε Κεσάρ Ναμγκιάλ Βανγκτσούκ

Τέταρτος ο Ενρίκε Νιέτο από το Μεξικό

Πέμπτος ο Ζονοβέλ Μουαζέ, πρόεδρος της Αϊτής

Μόλις στην έκτη θέση της λίστας βρίσκουμε τον Εμανουέλ Μακρόν, πρόεδρο της Γαλλίας, στην ένατη τον Αλβανό πρωθυπουργό Έντι Ράμα.

Αν αναρωτιέστε ποιος κατατάσσεται τελευταίος στην λίστα, είναι ο Κιμ Γιονγκ Ουν, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας με το... χαρακτηριστικό κούρεμα.

Ο Νίκος Αναστασιάδης κοσμεί την τελευταία δεκαπεντάδα της λίστας λίγες μόνο θέσεις πάνω από τον ηγέτης της Βόρειας Κορέας και συγκεκριμένα στη θέση 185.

O Πρόεδρος Αναστασιάδης συχνά όταν κρίνεται για τις πολιτικές του αποφάσεις αρέσκεται να λέει πως προτιμάει να είναι «ωφέλιμος παρά αρεστός». Μάλλον και σε αυτή τη περίπτωση ισχύει το ίδιο.





Share:

Translate

Αρχειο: piperatos.gr


Έξυπνα κόλπα για να καθαρίσετε το αυτοκίνητό σας ανέξοδα

Τα 10 μέρη που πρέπει να επισκεφτεί ένας εργένης!

Η μέρα μεγαλώνει ξαφνικά και οι επιστήμονες δεν ξερουν το λόγο

Πως θα είναι ο κόσμος το 2060 σύμφωνα με τον Νεύτωνα

Διαδικτυακές απάτες: Τι πρέπει να προσέξετε για να τις αποφύγετε

Σοκαριστικές εικόνες: Ευκαιρία για κόντρες οι άδειοι δρόμοι λόγω Αυγούστου (video)

Λαπτοπ: Τα 3 λάθη που θα το καταστρέφουν

Χρονοταξιδιώτες προειδοποιούν για χάος στη Γη και πόλεμο με εξωγήινους

Δε θα χωράμε στον πλανήτη Γη το 2100

Ο παγκόσμιος πληθυσμός αναμένεται να φτάσει στα 14 δισ.Η συμβατική σοφία στο περιβαλλοντικό κίνημα