Παγκόσμιος συναγερμός: Λεκτικός πόλεμος ανάμεσα σε Κιμ Γιογνκ και Τραμπ

Ένας λεκτικός πόλεμος. Μια κόντρα που ξεπερνά τα όρια και προκαλεί παγκόσμιο συναγερμό! Κιμ Γιογνκ Ουν και Ντόναλντ Τραμπ...

δεν «πατάνε το κουμπί» αλλά… ανοίγουν το στόμα τους και εκτοξεύουν απειλές. Απειλεί η Βόρεια Κορέα τις ΗΠΑ και η Ουάσινγκτον απαντά με τον ίδιο τρόπο.
Η αρχή έγινε από την ομιλία (την πρώτη του ως πρόεδρος) του Ντόναλντ Τραμπ στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Εκεί όπου υποσχέθηκε να «εξοντώσει ολοκληρωτικά» τη Βόρεια Κορέα. Η συνέχεια δόθηκε από τον Κιμ Γιονγκ Ουν και μάλιστα με τρόπο που δεν συνηθίζει: με διάγγελμα, σε πρώτο ενικό! «Θα τιθασεύσω τον γεροξεκούτη με φωτιά» ήταν ανάμεσα στις απειλές του Κιμ προς τον Τραμπ.

«Εγώ θα σε εξοντώσω»

Κανείς δεν περίμενε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα άφηνε τις ειρωνίες και τις απειλές του Βορειοκορεάτη ηγέτη χωρίς να απαντήσει. Όπως κανείς δν περίμενε να μην το κάνει μέσω twitter. Και το έκανε. Σχεδόν μόλις… ξύπνησε.
Το tweet του Αμερικανού προέδρου ξεκάθαρο, όπως και τα όσα είπε ο Κιμ Γιονγκ Ουν: δεν θα με εξοντώσεις εσύ, εγώ θα σε εξοντώσω.
«Ο Κιμ Γιονγκ Ουν της Βόρειας Κορέας, ο οποίος είναι προφανώς ένας τρελός που δεν τον νοιάζει να πεινάει (ο λαός του) ή να σκοτώσει το λαό του, θα δοκιμαστεί όπως ποτέ πριν», έγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Kim Jong Un of North Korea, who is obviously a madman who doesn't mind starving or killing his people, will be tested like never before!










Share:

Translate

Αρχειο: piperatos.gr


Έξυπνα κόλπα για να καθαρίσετε το αυτοκίνητό σας ανέξοδα

Τα 10 μέρη που πρέπει να επισκεφτεί ένας εργένης!

Η μέρα μεγαλώνει ξαφνικά και οι επιστήμονες δεν ξερουν το λόγο

Πως θα είναι ο κόσμος το 2060 σύμφωνα με τον Νεύτωνα

Διαδικτυακές απάτες: Τι πρέπει να προσέξετε για να τις αποφύγετε

Σοκαριστικές εικόνες: Ευκαιρία για κόντρες οι άδειοι δρόμοι λόγω Αυγούστου (video)

Λαπτοπ: Τα 3 λάθη που θα το καταστρέφουν

Χρονοταξιδιώτες προειδοποιούν για χάος στη Γη και πόλεμο με εξωγήινους

Δε θα χωράμε στον πλανήτη Γη το 2100

Ο παγκόσμιος πληθυσμός αναμένεται να φτάσει στα 14 δισ.Η συμβατική σοφία στο περιβαλλοντικό κίνημα