Ο Τραμπ χαιρετά ναζιστικά στο τελευταίο εξώφυλλο του Stern

Με μία ψηφιακά επεξεργασμένη φωτογραφία του Ντόναλντ Τραμπ που εμφανίζεται να χαιρετά ναζιστικά, τυλιγμένος στην αμερικανική σημαία, κυκλοφορεί...

το τελευταίο πρωτοσέλιδο του γερμανικού περιοδικού Stern.

Με τίτλο «Ο Αγών του», το περιοδικό μεγάλης κυκλοφορίας από το Αμβούργο κατηγορεί τον 45ο πρόεδρο των ΗΠΑ πως υποδαυλίζει το ρατσιστικό μίσος στην Αμερικη, με την στάση που τηρεί απέναντι στους νεοναζί και τους υποστηρικτές της «λευκής ανωτερότητας», μετά τα επεισόδια στο Σάρλοτσβιλ.

Η λεζάντα «Sein Kampf» αποτελεί λογοπαίγνιο του ιδεολογικού μανιφέστου «Ο Αγών μου» (Mein Kampf), που συνέγραψε ο Χίτλερ το 1924, στη φυλακή του Λάντσμπεργκ αμ Λεχ.

Μετά τα επεισόδια στο Σάρλοτσβιλ, ο Τραμπ καταδίκασε τα επεισόδια κατά τα οποία ακροδεξιοί και νεοναζί κυκλοφορούσαν με πυρσούς εκστομίζοντας ρατσιστικά συνθήματα, κάνοντας λόγο για βία «από πολλές πλευρές»

Αργότερα ο Τραμπ επιχείρησε να ανασκευάσει, έχοντας ωστόσο ήδη δεχθεί τα πολιτικά πυρά τόσο από δημοκρατικούς όσο και από ρεπουμπλικάνους πολιτικούς.

Αφορμή για τις συμπλοκές μεταξύ ακροδεξιών κ αντιδιαδηλωτών στάθηκε, το ζήτημα της αποκαθήλωσης του αγάλματος του στρατηγού Ρόμπερτ Λι, στο Πάρκο Χειραφέτησης.

Ο Λι είχε υπάρξη αρχηγού των δυνάμεων του Νότου στον Αμερικανικό Εμφύλιο Πόλεμο,

Κατά τη διάρκεια των συμπλοκών μεταξύ διαδηλωτών και αντι-διαδηλωτών, μία 32χρονη έχασε τη ζωή της από επίθεση με αυτοκίνητο και ακόμα 19 τραυματίστηκαν. Επιπλέον, δύο αστυνομικοί έχασαν τη ζωή τους όταν το ελικόπτερο με το οποίο είχαν απογειωθεί για να παρακολουθήσουν τις διαδηλώσεις κατέπεσε σε δασώδη περιοχή.







Share:

Translate

Αρχειο: piperatos.gr


Έξυπνα κόλπα για να καθαρίσετε το αυτοκίνητό σας ανέξοδα

Τα 10 μέρη που πρέπει να επισκεφτεί ένας εργένης!

Η μέρα μεγαλώνει ξαφνικά και οι επιστήμονες δεν ξερουν το λόγο

Πως θα είναι ο κόσμος το 2060 σύμφωνα με τον Νεύτωνα

Διαδικτυακές απάτες: Τι πρέπει να προσέξετε για να τις αποφύγετε

Σοκαριστικές εικόνες: Ευκαιρία για κόντρες οι άδειοι δρόμοι λόγω Αυγούστου (video)

Λαπτοπ: Τα 3 λάθη που θα το καταστρέφουν

Χρονοταξιδιώτες προειδοποιούν για χάος στη Γη και πόλεμο με εξωγήινους

Δε θα χωράμε στον πλανήτη Γη το 2100

Ο παγκόσμιος πληθυσμός αναμένεται να φτάσει στα 14 δισ.Η συμβατική σοφία στο περιβαλλοντικό κίνημα